Project omschrijving

Jan & Woudy van der Meijden – Geldermalsen

“Toen wij ons huis in 2009 introkken hebben wij uit gemak onze 2 trappen maar geverfd ( Ral 2001) in de stijl van het huis, omdat wij dat op dat moment de beste manier vonden. Al snel zagen wij al enige beschadiging van de treden en het stof zag je overal liggen.
Na ruim 1,5 jaar waren wij het zat en gingen op zoek naar een bedrijf die een volledige traprenovatie kon verzorgen. Na 2 bedrijven uitgenodigd te hebben bleken wij al snel een goed gevoel te hebben bij ” Wolfstraprenovatie”, Mevrouw Ine Wolfs adviseerde ons op een naar onze mening eerlijke manier en gaf ons alle rust om even over het geheel na te gaan denken.Tussentijds kwamen wij op andere gedachte m.b.t. de kleuren en materiaal. Dat was voor Ine geen probleem om een nieuwe afspraak te maken. Tussentijds hadden wij ook via de website een referentie gezien waar werd vermeld dat ” Wolftraprenovatie” ook een uitstekend bedrijf bleek te zijn die laminaat vloeren verkocht en legde.
Al met al kwamen wij tot een akkoord om zowel 2 trappen als laminaat te leggen in onze slaapkamer, kantoor,overloop en op de eerste etage en de berging op de begane grond.

De werkzaamheden werden zeer correct uitgevoerd met altijd overleg over de voortgang.Elke dag werden materialen en gereedschappen keurig opgeruimd en de te bewerken ruimte rommelvrij achtergelaten. Inmiddels heb ik in mijn leven heel wat laten klussen, echter zoals deze firma hun werkzaamheden uitvoerden heb ik nimmer meegemaakt De nauwkeurigheid waarmee men tijdens de werkzaamheden hanteerde is niet te beschrijven. Wij zijn dan ook meer dan tevredenheid en vinden onze investering meer dan rechtvaardig. Als u de investering wil gaan doen kunnen wij u zeggen dat u er zeker geen spijt zult gaan krijgen om met ” Wolfstraprenovatie” in zee te gaan.”