Comfortabel & knus: dé interieurtrend voor 2020

Op de valreep van 2019 kijken we alvast vooruit naar de interieurtrends voor 2020. Een hele fijne daarvan is knus en comfortabel wonen. Weg met grote, lege ruimtes, maar veel kleine gezellige plekjes in huis. We willen geen wit meer, maar juist heel erg veel kleur. In deze blog geven we je tips om mee te gaan met deze trend. 

We ❤️ natuurlijke materialen

In je huis is comfort natuurlijk het allerbelangrijkste, want met een druk leven kom je het allerliefste thuis tot rust. Thuis ben je graag samen met vrienden of familie, om een boek te lezen of lekker comfortabel voor de tv te genieten van je rust. Je maakt het extra gezellig door natuurlijke materialen te gebruiken en kleuren die daarbij passen.

Wat te doen met de trap?

Denk je na over traprenovatie? Om deze trend bij te houden kies je dan het beste voor leren trapbekleding of houtstructuren. Zo breng je met Mountain Oak de natuur in huis, want daarbij zijn op elke trede de noesten van eik zichtbaar. Je trap krijgt hierdoor een warme, gezellige uitstraling. Maak je ruimte af door sterke kleuren te gebruiken, zoals donkergroen of donkerblauw.

Trek het door in het hele huis

Niet alleen je woonkamer kun je een opfrisbeurt geven, er zijn meer ruimtes in huis die je knus en comfortabel kunt inrichten. Wat dacht je van je hal? Het is natuurlijk prachtig wanneer je bij binnenkomst meteen de sfeer proeft van de rest van je woning. Ruim je schoenen en jassen netjes op in een garderobekast en zet een grote vaas met bloemen in je hal.

Je trap knusser maken

Een goede traprenovatie zorgt ervoor dat je trap goed past bij de rest van je huis. Dat kan dus met hout of leer, maar LED-verlichting maakt het past echt af. Trapverlichting in je treden maakt je hal een stuk minder donker en gezelliger. En het is ideaal wanneer er ’s avonds nog bezoek komt.