Dit zijn de interieurtrends van het najaar van 2021

We leven allemaal een druk, vlug leven. We zijn 24/7 bezig en we leven bovendien in tijden waarin niet alles altijd loopt zoals we het willen. Dat betekent dat we thuis verlangen naar rust en een verbinding met de natuur. Dat zie je terug in de interieurtrends van het najaar van 2021.

Woontrend 1: groen in huis

Groen zien we al langer terugkomen in huis en het zit dus ook zeker in de interieurtrends van het najaar van 2021. Duurzaamheid heeft een belangrijke sleutelrol gekregen en we zien natuurlijke materialen zoals licht hout, linnen en aardewerk. Je ziet steeds meer een heldere kleur groen, gecombineerd met koele blauwtinten, pastelkleuren en zwarte accenten.

Woontrend 2: in warmrood

Wat we ook zien in de interieurtrends van het najaar van 2021 zijn klassieke elementen uit vervlogen tijden. Denk bijvoorbeeld aan oude schilderijen en sierlijsten op de uur. Combineer dit met warmrode tinten, rijke materialen zoals satijn of fluweel en ronde vormen, voor een romantische en luxe sfeer. Met messing accessoires en bloemenprints maak je het extra chic.

Woontrend 2: bruin maakt een comeback

Bruin is weer helemaal terug. Niet alleen in de natuurlijke materialen, maar ook als echt trendkleur. We zien terracotta, roestbruin en camel en een combinatie van die drie. Je krijgt er een mooi ton-sur-ton effect van en we zijn er helemaal dol op. Ook op de trap zien we steeds meer bruin en bruine accessoires.

Wil je je trap helemaal aansluiten op de interieurtrends van het najaar van 2021? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met je mee.