Een kapstok onder je trap? Goed idee!

Je dacht dat je een groot huis had gekocht, met genoeg ruimte voor je spullen. Maar in de praktijk zit alles alweer meteen stampvol met allerlei spullen. Dus zul je creatief moeten zijn met je opbergruimte. Wat dacht je van de ruimte onder de trap? Dat is de perfecte plek voor een kapstok. En het staat ook nog eens heel erg chique. 

Kom je thuis ruimte tekort? Wees dan eens creatief en bewandel niet alleen de gebaande paden. Een kast is voor de hand liggend, maar daarvoor moet je wel weer veel ruimte inleveren. De ruimte onder de trap wordt nogal eens vergeten en dat is niet gek, maar wel zonde. Een kapstok onder de trap is een makkelijke oplossing voor schoenen, proviand of jassen!

Personaliseer de kapstok

Een kapstok onder de trap kun je helemaal in je eigen stijl maken, zodat hij perfect past bij je interieur. Kies precies zoveel lades, planken en hangers als je zelf wilt, tot hij naar je zin is. Maak ook vooral een plek voor je paraplu’s en maak het af met wat mooie planten of een schilderij.

Houd de stijl in de gaten

Het is erg belangrijk dat je bij het maken van een kapstok onder de trap de stijl van je woning in het achterhoofd houdt. Wanneer je een houten trap hebt, kun je de kapstok het beste afwerken met hout of met een mooi contrast. Je kunt veel zelf doen, maar wij helpen je ook graag.

De trap renoveren

Is je trap enigszins verouderd? Dan is het maken van een prachtige kapstok onder de trap natuurlijk zonde. Als je het doet, doe het dan goed en neem meteen de hele trap onder handen. Bij Wolfs Traprenovatie ben je daarvoor aan het juiste adres. We kijken welke stijl het beste bij je woning past en passen de kapstok helemaal aan je wensen aan.