De meest gestelde vragen

Een traprenovatie kan plaatsvinden op elke trap: recht, draaiend of open. Een traprenovatie is niet mogelijk bij een wenteltrap.

Niet alleen de trap kan compleet bekleed worden, maar ook de zijkanten, balustrade en tevens de overloop kunnen in een renovatie meegenomen worden, waardoor er een prachtig geheel ontstaat.

Bekijk hier de referenties voor een idee van de mogelijkheden >>

Trappen moeten ontdaan zijn van de vloerbedekking en losse delen. Harde lijmresten kunnen blijven zitten.

De trap is absoluut niet glad, want er zit standaard een antisliplaag verwerkt in onze materialen. Daarnaast is het materiaal onderhoudsvrij en slijt de trap bijna niet. U krijgt, afhankelijk van het materiaal, tien of twintig jaar garantie.

Wij gebruiken alleen materialen van absolute topkwaliteit. Daarom ontvangt u tien tot twintig jaar garantie op de kwaliteit en veiligheid van uw trap. Tevens zijn wij CBW-erkend, waardoor uw rechten als consument gewaarborgd zijn.

Wij zijn afhankelijk van de aard en de algehele staat van uw trap. Wij komen bij u langs en nemen de stalen en kleurdesigns mee, zodat we samen met u kunnen bekijken wat uw wensen zijn en wat mogelijk is. Welke kleur, welk model, en welke overige mogelijkheden passen het beste bij uw trap? Deze zaken zijn prijsbepalend.

Categorieën

Meest recente berichten

Ja, ik wil graag vrijblijvend informatie over traprenovatie

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw traprenovatie? Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen wij binnen 1 dag telefonisch contact met je op een de mogelijkheden te bespreken.

Bel direct voor meer informatie 0485 – 455 503

INFORMATIE AANVRAGEN