Je trap aankleden: drie inspirerende ideeën

Je hebt je huis tot de puntjes ingericht en alles ziet er strak uit. Alleen die trap… die valt toch nog een beetje uit de toon. Je trap is een echte blikvanger en verdient absoluut je aandacht (vinden wij tenminste). Daarom hebben we een aantal tips voor je trap aankleden voor je verzameld, zodat hij straks prachtig binnen je interieur past.

Vergeet je wanden niet!

De muur naast je trap biedt veel ruimte voor versiering en het is erg leuk om planten op balkjes of fotolijsten op de muur te hangen. Persoonlijke foto’s geven je trap een huiselijke twist en ook meteen een persoonlijke tint. Natuurlijk kun je ook kiezen voor printposters of schilderijen. Planten in je trap zijn altijd een goed idee, al moet je wel rekening houden met de lichtinval.

Je trap versieren met trapstickers

Een erg leuke manier om je trap te versieren is het gebruik van trapstickers. Deze stickers plak je op de stootborden van je trap en geven je trap meteen een leuke toevoeging. Trapstickers zijn makkelijk op te plakken (en weer te verwijderen als je ze beu bent), ze voegen sfeer toe en zijn er in alle soorten en maten te verkrijgen.

Zet je trap letterlijk in de spotlight!

Wil je net iets anders dan anders? Trapverlichting geef je trap een hele gave uitstraling en daarnaast is het ook nog eens erg veilig! We verwerken speciale ledverlichting in je trap met bewegingssensoren, waardoor je voortaan altijd ziet waar je loopt. Met trapverlichting zijn je traptreden zowel overdag als in de avond beter te zien.

trapverlichting

Liever een grondigere make-over?

Vind je de bovenstaande tips nog niet grondig genoeg? Je kunt er ook voor kiezen je trap te laten renoveren met overzettreden. Traprenovatie van Wolfs Traprenovatie verzorgt binnen één dag een compleet nieuwe trap, die weer jaren meegaat. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan, we helpen je graag!