Een landelijke trap: doen of niet?

Houd je van een landelijk interieur? Dan heeft je huis vast veel warme, houten en natuurlijke elementen. Een landelijke trap past daar perfect in. Als je de trap in dezelfde stijl aankleedt als de rest van je huis, krijg je een rustige uitstraling. En je zult je nooit storen aan je trap die niet bij de rest van je interieur past.

Een houten trap of houten meubelstukken in een landelijk interieur kun je het beste combineren met lichte basiskleuren. Wanneer je voor donkere kleuren kiest word je huis namelijk snel donker en oogt het wat kleiner. En je wilt juist ruimte creëren, in plaats van een beklemmende donkere omgeving. Lichte basiskleuren zijn ook ideaal om verschillende ruimtes met elkaar te verbinden. De trap is in de hal een belangrijk en overheersend onderdeel. Hij is niet alleen praktisch: je moet hem vooral ook zien als een volwaardig interieurstuk.

Een landelijke trap

Bij Wolfs Traprenovatie heeft u een flinke keus uit houttinten, dus in elk interieur is wel een landelijke trap te creëren. We helpen je graag met het kiezen van een houtdecor dat perfect aansluit bij je stijl. Natuurlijk hoort bij een landelijke trap een bijpassende balustrade. Die balustrade kun je ook nog combineren met bijpassende trapverlichting en accessoires, om van je trap echt een blikvanger te maken. Bezoekers die binnenkomen zullen voortaan hun ogen uitkijken!

Een landelijke trap binnen één dag

Ja echt: Wolfs Traprenovatie zorgt ervoor dat je in slechts één dag een landelijke trap hebt. Onze houtdecors zijn gemaakt van hoogwaardig kwalitatief materiaal en zijn standaard uitgerust met een antislip-reliëf, waardoor de trap niet alleen mooi is: hij is ook nog eens erg veilig.

Wil je een landelijke trap? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend interieuradvies!