De levensduur van je trap: zo lang gaat hij mee

Wat is de levensduur van een trap? Dat hangt van verschillende dingen af. Daarom hebben we niet één eenduidig antwoord op die vraag. We weten wel dat een traprenovatie ervoor zorgt dat je trap jarenlang meegaat. In dit artikel vertellen we hoe dat komt. 

Waar hangt de levensduur van een trap vanaf?

De levensduur van je trap hangt af van het materiaal van je toplaag. Is je trap bekleed met vloerbedekking, dan is de levensduur beperkt. Dat komt omdat vloerbedekking nu eenmaal erg slijtagegevoelig is en de kans op vlekken erg groot is. Wil je een duurzame oplossing, dan is het verstandig om voor overzettreden van Wolfs Traprenovatie te gaan.

Waarom onze trappen zo lang meegaan? Dat komt door het gebruik van kwalitatieve materialen. Of je nu gaat voor PVC of CPL: wij garanderen dat je een oersterke trap hebt die jarenlang meegaat.

PVC/Vinyl

Het materiaal PVC (polyvinylchloride) wordt steeds populairder voor gebruik voor vloeren en traptreden. PVC/vinyl trapbekleding is voorzien van een extreem sterke toplaag en slijt daardoor nagenoeg niet. Het materiaal heeft daarnaast een antislipoppervlak. PVC/vinyl is in veel verschillende kleuren en houtpatronen verkrijgbaar.

HPL/CPL

Het materiaal HPL (High Pressure Laminate)/CPL (Continuous Pressed Laminate) is een duurzaam materiaal dat zeer duurzaam en slijtvast is. In de toplaag zit een aluminiumlegering en het materiaal heeft daarnaast een antislipoppervlak. HPL/CPL is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en houtpatronen.

Garantie op je trap

Wij garanderen de beste kwaliteit en daarom ontvang je na je traprenovatie een garantiecertificaat dat je vijftien jaar garantie geeft op je trap. Dit is langer dan bij andere leveranciers. Een traprenovatie is er om lang van te genieten, dat weten wij als geen ander. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.