Materiaalkeuze voor het renoveren van uw trap

Bij Wolfs Traprenovatie is uw bestaande trap altijd de basis waarop gewerkt wordt. Bij traprenovatie wordt de bestaande trap voorzien van zogeheten overzettreden, gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal. De toplaag is veilig, stroef, praktisch onverslijtbaar en gaat jarenlang mee.

PVC/Vinyl

materialen renoveren trapHet materiaal PVC (polyvinylchloride) wordt steeds populairder voor gebruik voor vloeren en traptreden. PVC/vinyl trapbekleding is voorzien van een extreem sterke toplaag en slijt daardoor nagenoeg niet. Het materiaal heeft daarnaast een antislipoppervlak. PVC/vinyl is in veel verschillende kleuren en houtpatronen verkrijgbaar.

HPL/CPL

materialen renoveren trapHet materiaal HPL (High Pressure Laminate)/CPL (Continuous Pressed Laminate) is een duurzaam materiaal dat zeer duurzaam en slijtvast is. In de toplaag zit een aluminiumlegering en het materiaal heeft daarnaast een antislipoppervlak. HPL/CPL is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en houtpatronen.

Ja, ik wil graag vrijblijvend informatie over traprenovatie

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw traprenovatie? Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen wij binnen 1 dag telefonisch contact met je op een de mogelijkheden te bespreken.

Bel direct voor meer informatie met: 0485 – 455 503

INFORMATIE AANVRAGEN