Materiaalkeuze voor uw trap

Welke materialen kiest u voor uw traprenovatie?

Op het gebied van het bekleden van uw bestaande trap zijn er verschillende mogelijkheden. Ieder interieur is anders en vraagt om een andere materiaalkeuze. Laminaat traptreden, PVC traptreden, HPL trapbekleding. We nemen hieronder even de mogelijkheden met u door..

Bij Wolfs Traprenovatie is uw bestaande trap altijd de basis waarop gewerkt wordt. Bij traprenovatie wordt de bestaande trap voorzien van zogeheten overzettreden, gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal. De toplaag is veilig, stroef, praktisch onverslijtbaar en gaat jarenlang mee.

PVC/Vinyl

Het materiaal PVC (polyvinylchloride) wordt steeds populairder voor gebruik voor vloeren en traptreden. PVC/vinyl trapbekleding is voorzien van een extreem sterke toplaag en slijt daardoor nagenoeg niet. Het materiaal heeft daarnaast een antislipoppervlak. PVC/vinyl is in veel verschillende kleuren en houtpatronen verkrijgbaar.

HPL/CPL

Het materiaal HPL (High Pressure Laminate)/CPL (Continuous Pressed Laminate) is een duurzaam materiaal dat zeer duurzaam en slijtvast is. In de toplaag zit een aluminiumlegering en het materiaal heeft daarnaast een antislipoppervlak. HPL/CPL is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en houtpatronen.

Wilt u graag meer weten welke materialen geschikt zijn voor uw trap?

Als u vrijblijvend een voorstel wilt voor het bekleden van uw trap dan komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Stuur dan een mail naar info@wolfstraprenovatie.nl of bel direct met 0485 455 503

Informatie aanvragen

Ja, ik wil graag meer informatie over Wolfs Traprenovatie.

Door het verzenden van dit formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring.
traprenovatie