Nieuwe traptreden plaatsen? Zo pak je het aan

Is je trap versleten en denk je erover nieuwe traptreden te plaatsen? Dat is geen gemakkelijke klus om zelf te doe en er komt heel wat bij kijken. 

Het lijkt misschien voor de hand liggend: als je maar enkele treden vervangt hoef je niet je hele trap te renoveren. Helaas is niets minder waar: het is echt een stuk minder moeite om te kiezen voor traprenovatie. 

Nieuwe traptreden plaatsen is niet zo makkelijk

Beschadigingen aan je trap of vlekken kunnen erg storend zijn. Het liefst haal je gewoon de hele trede eruit om te vervangen voor een nieuwe. Het vervangen van je traptreden is echter niet zo makkelijk en best een drastische klus. Je zult de kapotte treden uit de trap moeten frezen en dat geeft erg veel stof. 

En het eindresultaat? Dat kan best eens niet zo mooi zijn. Je zult altijd blijven zien dat je traptreden vervangen zijn en daar kun je je op ten duur aan gaan storen. Gelukkig is er een makkelijkere manier om van die versleten traptreden af te komen: traprenovatie. In slechts één dag komen de professionals van Wolfs Traprenovatie langs om je trap helemaal naar jouw smaak te renoveren. Je hoeft hier zelf niet aan te pas te komen. 

Ga voor de makkelijke weg

Je gehele trap renoveren gaat echt veel sneller dan de traptreden vervangen. De professionals van Wolfs Traprenovatie zijn vaak binnen één dag klaar, waardoor je eigenlijk geen hinder ondervindt. We zorgen ervoor dat we weinig stof veroorzaken en laten ook alles weer netjes voor je achter. 

Uiteraard meten we elke trede goed op voor we gaan zagen, zodat alles in één keer goed gaat. De traptreden worden met een speciale lijm bevestigt, die geluidsoverlast zo veel mogelijk tegengaat. Aan het einde werken onze professionals de trap nog goed af, zodat alles op elkaar aansluit en er geen oneffenheden meer zijn. Als je maar één traptrede vervangt, zul je altijd verschil blijven zien tussen de tredes. De oude treden zien er immers wat meer versleten uit. Met traprenovatie is dat gelukkig niet het geval!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!