Over Wolfs Traprenovatie

Vanuit Mill runnen Gerrie en Ine Wolfs het bedrijf Wolfs Traprenovatie, dat gespecialiseerd is het renoveren en bekleden van trappen. Bij Wolfs Traprenovatie staan kwaliteit, veiligheid en garantie voorop. Om deze service te waarborgen is Wolfs aangesloten bij het CBW (Centrale Branchevereniging Wonen).

Onze werkwijze: traprenovatie op locatie

Wolfs Traprenovatie verzorgt traprenovatie op locatie in Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Wij hebben uiteraard de juiste materialen en mogelijkheden tot onze beschikking om een renovatie overal uit te kunnen voeren. Uw woonkamer wordt geen werkplaats, want wij gaan professioneel te werk en leveren alles netjes en opgeruimd op.

Iedere trap en elk interieur is anders. Een traprenovatie is daarom echt maatwerk. Wolfs komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en de manier van aanpak van de renovatie. Wij adviseren u graag over een maatwerktrap die past in uw interieur.

Meer informatie

Overweegt u uw trap te renoveren? Dan zijn wij u graag van dienst! Neem voor meer informatie contact op per mail info@wolfstraprenovatie.nl of bel naar 0485 – 455 503.

Informatie aanvragen

Ja, ik wil graag meer informatie over Wolfs Traprenovatie.

Door het verzenden van dit formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Werkwijze van Wolfs Traprenovatie