Review: de traprenovatie en aanleg van de vloer van de familie van Diest uit Sint-Oedenrode

“Een man die bij ons de badkamer deed vertelde over de traprenovatie van Wolfs. En als een vakman heel enthousiast is, dan is het goed hè. Hij had zijn trap en vloer laten doen door Wolfs en was er heel tevreden over. Omdat hij zelf heel erg secuur was had ik er wel een goed gevoel over.

We bekeken de website en besloten te bellen. Ine nam op en we maakten een afspraak om materialen te bekijken en te bespreken wat onze wensen waren. Ine liet materialen, motieven en kleurstellingen zien en we waren er al heel vlot uit. Vervolgens vertelde ze ons hoe het allemaal ging lopen qua planning en kregen we een offerte. Ze vertelde ook wie er onze trap en vloer kwamen doen.

We hebben wel bij concurrenten gekeken, maar het verhaal van Ine deugde zo goed, we willen kwaliteit en dit klonk gewoon meteen perfect. Als ik ergens goedkoper uit had kunnen zijn had ik dat waarschijnlijk niet gedaan, want ik wil gewoon jaren met mijn trap kunnen doen. Het moet niet zo zijn dat ik over tien jaar alweer opnieuw moet beginnen.

“Wat ze beloven komen ze na”

Ik vind het erg fijn dat Wolfs Traprenovatie zo’n kleine firma is, waar iedereen echt zelf verantwoordelijk is voor zijn eigen resultaat. Het is compact, iedereen kent elkaar en ik dacht dat moet wel goed zijn. De planning ging erg soepel, het paste perfect in onze verbouwing. Wat ze beloven komen ze na en ze passen alles precies in ons schema.

Van te voren hebben wij de oude vloerbedekking van de trap gehaald en alles gestript. Dan zie je pas hoe vies zo’n vloerbedekking is, er kwam echt een hele lading stof vanaf. Daar zijn we een halve dag mee bezig geweest.

“De man die de trap deed was een hele harde werker”

Op de afgesproken dag kwamen ze precies op tijd. De vloer werd eerst gedaan door een specialist die al jaren voor Wolfs werkt. De man die de trap kwam doen was echt een hele harde werker.

 Wat fijn!

Hij werkte ook heel secuur, de trap kraakte en hij liep telkens op en neer, tot het perfect was. Tijdens het werk konden we de trap gewoon gebruiken, al hebben we dat niet gedaan want we wilden hem niet storen. Het is anders dan schilderen, dan is het nat en mag je er niet op.

“We zullen Wolfs Traprenovatie zeker aanbevelen!”

We zijn erg blij met het resultaat, het is helemaal naar wens. We kunnen Wolfs Traprenovatie dan ook van harte aanbevelen!”