Wil je ervoor zorgen dat je trap langer meegaat? Dan is het belangrijk om je trap goed te beschermen. Bij Wolfs Traprenovatie begrijpen we dat een trap vervangen geen alledaagse klus is en daarom werken wij uitsluitend met duurzame materialen om ervoor te zorgen dat je trap levenslang gespaard blijft van slijtage door intensief gebruik.

Na een traprenovatie vraagt je trap weinig onderhoud. Het is echter wel belangrijk om je trap goed te beschermen om ervoor te zorgen dat je er langer plezier van hebt. Het is bijvoorbeeld belangrijk om je trap niet schoon te maken met bijtende schoonmaakmiddelen. Bovendien is extra bescherming nodig wanneer je voorwerpen op en af de trap moet dragen tijdens een renovatie of verhuizing. Zorg ervoor dat je zware puntbelasting op je trap vermijdt en de treden afdekt met stevig karton. Plak de bescherming goed vast met tape die geen sporen achterlaat.

Als je een traprenovatie inplant tijdens nieuwbouw, raden we je aan te wachten tot na de laatste fase van de werkzaamheden. Zo voorkom je dat je gloednieuwe trapbekleding beschadigd raakt tijdens de werkzaamheden. Daarnaast is het verstandig om eerst de vloeren en de wanden te doen en dan pas de trap, zodat je de trap perfect kunt laten aansluiten op de kleuren in je woning.

Bij Wolfs Traprenovatie bieden we bij elke traprenovatie tien jaar garantie op uitloop en constructie, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je vernieuwde trap.

Wil je meer informatie over een duurzame traprenovatie en hoe je je trap het beste kunt beschermen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Vergeet niet dat het beschermen van je trap eenvoudig kan zijn en dat je er op deze manier nog langer plezier van kunt hebben.