Inspiratie! Van oude, scheve trap naar blikvanger

Een trap is een essentieel onderdeel van je interieur. Je gebruikt hem meerdere malen per dag en daarnaast valt hij vaak ook nog eens flink op. Is je trap door de jaren heen versleten geraakt en wil je er eigenlijk iets anders mee? Je hoeft niet meteen een hele nieuwe trap aan te schaffen, de trap renoveren is ook een oplossing. Wolfs Traprenovatie renoveerde onlangs deze oude trap en toverde hem om tot een ware blikvanger.

Een trap wordt vaak gebruikt en daardoor is hij snel onderhevig aan slijtage. Gelukkig kun je de trap renoveren en hem makkelijk een tweede leven geven, zoals we bij onderstaande trap hebben gedaan. Deze trap was oud en verkeerde in slechte staat. De tredes waren intussen krom getrokken en hij stond niet meer waterpas, wat dus helemaal niet veilig was. De eigenaren besloten de trap te renoveren en met mooi resultaat!

Trap renoveren met PVC overzettreden

Wolfs Traprenovatie heeft de trap gerenoveerd met PVC overzettreden en de zijkanten zijn in verstek gezaagd. Daardoor loopt de trap nu een stuk fijner en is hij ook nog eens een stuk veiliger geworden.

Om de trap een mooie afwerking te geven hebben we verlichting onder de traptreden aangebracht die te bedienen is met een afstandbediening. Dat ziet er niet alleen erg chique uit, het is ook nog eens veilig in het donker.

Uw trap renoveren? Neem contact met ons op

Ook uw trap renoveren? Bij Wolfs Traprenovatie bent u aan het juiste adres. Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor een stijladvies en offerte.