Trap renoveren: uw trap in een nieuw jasje

Veel mensen hebben vloerbedekking op de trap liggen. Helaas ondervindt men daar steeds meer nadelen van. Vloerbedekking is lastig schoon te krijgen, stofgevoelig en daardoor niet bevorderend voor mensen met allergische reacties. In steeds meer huishoudens gaat de vloerbedekking dan ook van de trap in ruil voor een andere vorm van trapbekleding en ook in nieuwbouwhuizen gaat men steeds vaker over op een onderhoudsvrije en duurzame vorm van trapbekleding. Bij traprenovatie, wordt de bestaande trap voorzien van zogeheten overzettreden, gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal. Het resultaat is een veilige, stroeve en praktisch onverslijtbare toplaag, die jarenlang meegaat.

Trapbekleding zonder breekwerk, veilig en onderhoudsvrij

U kunt uw trap op korte termijn laten renoveren door de vakmensen van Wolfs Traprenovatie. Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas en uw wanden, behang en vloer worden absoluut niet beschadigd. Door deze vorm van trapbekleding worden de trappen geluiddempend gemaakt en zijn deze veilig en makkelijk te onderhouden. Na het opmeten van uw trap vinden praktisch alle werkzaamheden buiten de deur plaats. Geen gezaag, geschuur of andere overlast in huis dus.

De mogelijkheden voor traprenovatie

U heeft de keuze uit veel modellen en designs, kleuren en materiaal. Zowel dichte als open trappen kunnen bekleed/gerenoveerd worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om van een open trap een dichte trap te maken. U kunt er zelfs voor kiezen om uw overloop dezelfde stijl te geven als de trap. Het renoveren kan in 1 à 2 dagen gebeurd zijn, afhankelijk van de trap en uw wensen. Waar u ook voor kiest: het eindresultaat mag er altijd zijn!

Meer informatie?

Overweegt u uw trap te renoveren? Dan zijn wij u graag van dienst! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op per mail info@wolfstraprenovatie.nl
of bel naar 0485 – 455 503

Informatie aanvragen

Ja, ik wil graag meer informatie over Wolfs Traprenovatie.

Door het verzenden van dit formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring.
trap renoveren in 1 dag