Maak korte metten met je trapleuning vol splinters

Een trapleuning moet je goed kunnen vastpakken, anders voegt hij weinig toe. Maar als je elke keer als je je trapleuning vastpakt een splinter in je handen hebt, ben je het al snel zat. Gelukkig zijn er goede oplossingen voor trapleuningen vol splinters. 

Splinters zien we vaak in goedkoop hout. Houtsoorten die een meer gesloten nerf hebben zijn van nature wat minder splinterig. Is jouw trapleuning niet goed afgewerkt, dan zijn splinters eigenlijk onvermijdelijk. Daarom is het niet verstandig om zelf een trapleuning te maken, maar kun je het beter aan een expert overlaten.

Schuurpapier

Als je splinters in je houten trapleuning vindt, zul je altijd proberen er zo snel mogelijk vanaf te komen. Als je maar een klein beetje last hebt van splinters, kun je het hout gladschuren met fijnkorrelig schuurpapier. Dat is niet altijd makkelijk, want hij kan een lastige vorm hebben. Daarom is het slim om de trapleuning te demonteren en in de tuin aan de slag te gaan. Zo kun je gemakkelijk alle hoekjes onder handen nemen. Heb je na een stevige schuurbeurt nog steeds last van splinters in je trapleuning? Dan is je hout wellicht gewoon niet geschikt als gebruik voor een trapleuning.

Een trapleuning zonder splinters

Met een trapleuning van Wolfs Traprenovatie hoef je je geen zorgen te maken over splinters in je trapleuning. Onze leuningen zijn glad afgewerkt en gaan bovendien een leven lang mee. We zorgen ervoor dat de leuning helemaal bij je interieur past

Wil je een nieuwe trapleuning? Maak snel een afspraak met een van onze professionals.