Trapleuningen

Renovatie trapleuningen

Een mooie, bijpassende trapleuning, maakt de uitstraling van uw gerenoveerde trap nog completer.

Wolfs is leverancier van RVS-trapleuningen met ledverlichting. U kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen de leuning van uw trap te laten vervangen, zonder de volledige trap te renoveren.

RVS-trapleuning en balustrade

Wolfs Traprenovatie staat voor kwaliteit in maatwerk. Wij werken daarom altijd met RVS als materiaal voor trapleuningen. RVS heeft veeel voordelige eigenschappen. Zo is het onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Daarnaast past RVS perfect in moderne, tijdloze interieurs, waardoor het materiaal momenteel erg populair is. Naast de leuning voor uw trap kunnen wij uiteraard ook een bijpassende balustrade in RVS monteren. De RVS-trapleuningen van Wolfs Traprenovatie zijn in drie modellen leverbaar: rond (Allround), rechthoekig (Solid) en vierkant (Square).

RVS-Trapleuning met ledverlichting

Wolfs Traprenovatie is leverancier van RVS-trapleuningen (ronde variant Allround) met ledverlichting op accubasis. De ledlampen zijn geïntegreerd in de trapleuning en aan beide zijden aan- en uitschakelbaar. De schakelaar kan worden uitgerust met een bewegingssensor die ervoor zorgt dat de ledverlichting inschakelt als u de trap nadert. De verlichting kan gedimd worden tot de gewenste lichtsterkte. U kunt kiezen uit verschillende vormen, lengtes en kleuren; koel blauw, rustgevend groen of juist fris wit. U kunt uw eigen kleur mengen, kiezen uit de zeven basiskeuren of het volledige kleurenspectrum automatisch aan u voorbij laten trekken.

Meer informatie

Overweegt u een nieuwe trapleuning aan te schaffen? Dan zijn wij u graag van dienst! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op per mail info@wolfstraprenovatie.nl of bel naar 0485 – 455 503.

Informatie aanvragen

Ja, ik wil graag meer informatie over Wolfs Traprenovatie.

Door het verzenden van dit formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring.
trap renoveren in 1 dag