Traprenovatie met PVC: de voordelen

Traprenovatie met PVC wordt steeds populairder. PVC heeft een extreem sterke toplaag en dat maakt hem zeer slijtvast. Traprenovatie met PVC heeft een aantal voordelen, die we in dit artikel toelichten. 

PVC heeft de looks van hout, maar is in werkelijkheid kunststof. Het is een relatief voordelig en makkelijk te bewerken materiaal, dat gebruikt wordt voor vloeren en trappen. De toenemende populariteit heeft een aantal oorzaken.

PVC is geluidloos

PVC absorbeert geluid en daardoor heb je geen geluidsoverlast. In het verleden kozen veel mensen voor vloerbedekking, om geluidsoverlast te voorkomen. Helaas zijn vloerbedekkingen erg slijtage gevoelig en daarnaast worden ze naar verloop van tijd lelijk.

PVC is makkelijk schoon te houden

Nog een voordeel ten opzichte van vloerbedekking: PVC is gemakkelijk schoon te houden en je hoeft niet bang te zijn voor vlekken in je bekleding. Knoei je iets op de trap? Dan maak je het gemakkelijk weer schoon met een vochtige doek. En dankzij het stevige materiaal is het ook nog eens nagenoeg krasvrij.

PVC is waterbestendig

Gooi je een emmer water over je trap? Geen probleem. PVC wordt ook steeds meer in badkamers gebruikt, dit omdat het waterbestendig is.

Traprenovatie met PVC: duurzaam

PVC is veel sterker dan vloerbedekking, hout of laminaat en dat betekent dat hij jarenlang meegaat. Dankzij de goede slijtlaag zullen er amper grove beschadigingen ontstaan en zul je jarenlang plezier hebben van je trap. Daarnaast is PVC te recyclen.

PVC heeft fantastische looks

PVC heeft natuurgetrouwe designs, waardoor het eigenlijk niet van hout te onderscheiden is. En het ziet er niet alleen uit als hout, het voelt ook nog eens als hout.

Het is veilig

Traprenovatie met PVC van Wolfs Traprenovatie komt met een speciale antisliplaag, waardoor het gebruik van de trap ook nog eens een stuk veiliger wordt. Natuurlijk zul je er voor optimale veiligheid wel een goede trapleuning bij moeten plaatsen.

Traprenovatie binnen één dag

Zie je op tegen hak- en breekwerk en heb je eigenlijk geen zin om je hele huis overhoop te halen? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Bij Wolfs Traprenovatie heb je binnen één dag een gloednieuwe, duurzame PVC trap. Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas en wij laten alles netter achter dan het was. Benieuwd naar wat je voor jou kunnen betekenen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!