Een traprenovatie met vinyl: helemaal hip

Vinyl. Vroeger noemden we het ‘zeil’ en zag het er ook heel erg nep uit. Maar vinyl heeft een flinke opfrisbeurt gehad en het is weer helemaal terug. Vinyl is zelfs een van de meest veelzijdige producten die te verkrijgen is. Zo is er zelfs een betonlook van vinyl, dé trend van nu. 

Het handigste aan vinyl is nog wel dat het zo makkelijk is schoon te maken. Gewoon met een stofzuiger en een dweil, zonder dat er bobbels ontstaan door het vocht. Een trap krijgt vaak weinig aandacht in het interieur, maar als je een beetje je best doet kan hij een fantastische eyecatcher zijn. Een traprenovatie met vinyl kan je huis net dat beetje extra geven!

De voordelen van een traprenovatie met vinyl

  • Vinyl is betaalbaar: het is een stuk voordeliger dan hout;
  • Het is makkelijk en naadloos te verwerken;
  • Vinyl heeft een dempende werking;
  • Het is heel erg makkelijk schoon te maken en te onderhouden;
  • Het oppervlak is wat stroever en daarom is de kans dat je uitglijdt wat kleiner;
  • Vinyl heeft karakter en geeft je trap een warme, rijke uitstraling.

Vinyl is geluiddempend

Laminaat en hout zijn erg gehorig, met vinyl heb je nergens last van. Vinyl is zelfs de meest dempende trapbekleding die er is. Vooral in flats of appartementen is het heel erg handig, want zo hebben andere mensen zo min mogelijk overlast.

Vinyl is niet alleen dempend, het is ook nog eens heel erg veilig. Dankzij het licht stroeve oppervlak met structuur en het geïntegreerde anti-slip profiel kun jij jarenlang veilig en vertrouwd je trap op en af.

Traprenovatie in één dag?

Veel mensen zien traprenovatie als een gigantische klus, maar niets is minder waar. Wolfs Traprenovatie zorgt ervoor dat je binnen één dag een traprenovatie met vinyl hebt en je trap een stuk duurzamer is geworden. Wil je advies of ben je benieuwd naar de opties? Neem dan vandaag nog contact met ons op.