Dit zijn de traprenovatie trends voor 2023

Wil je je trap volgend jaar een nieuw jasje geven? Dit zijn de traprenovatie trends voor 2023.

Traprenovatie is intens populair. Het kan een manier zijn om een saaie ruimte interessanter te maken, of om wat functionaliteit toe te voegen die voorheen ontbrak. In elk geval zijn er een paar traprenovatie trends die de moeite waard zijn om het komende jaar in de gaten te houden.

Betonlook

Als je in de nabije toekomst je trap wilt renoveren, kun je een betonlook overwegen. Deze trend heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen, en zal naar verwachting de komende jaren in populariteit blijven toenemen.

Er zijn een paar verschillende manieren om een betonlook op je trap te bereiken. Je zou je trap kunnen schilderen, maar je kunt ook gaan voor betonlook overzettreden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je er een kunt vinden die past bij je bestaande decor.

Welke methode je ook kiest, zorg ervoor dat je een vakman om hulp vraagt als je niet bekend bent met het proces. Een vakman kan ervoor zorgen dat je trap er geweldig uitziet en veilig te gebruiken is.

Duurzaamheid

Ook duurzaamheid zien we terug in de traprenovatie trends voor 2023. Dit is niet alleen gunstig voor je portemonnee, maar ook voor de planeet. Er zijn veel duurzame materialen beschikbaar waarmee je een mooie en duurzame trap kunt maken.

Enkele van de populairste duurzame materialen voor trappen zijn bamboe, kurk en PVC. Bamboe is sterk en duurzaam, waardoor het een goede keuze is voor een trap. Kurk is ook een goede keuze, want het is hernieuwbaar en vochtbestendig. PVC is duurzaam en kan in allerlei kleuren worden gemaakt, waardoor het een veelzijdige optie is.

Kleur

Hoewel in het verleden strikt vasthouden aan neutrale kleuren de populaire norm was voor interieurontwerp, zien we in 2023 fellere, meer levendige tinten een comeback maken. Neutrale kleuren zijn nog steeds populair, maar als het gaat om traprenovatie trends dan zien we toch echt wat meer opvallendere trappen.

Rode, groene en bruine tinten worden steeds populairder in het interieurontwerp. Deze kleuren kunnen een ruimte warm en uitnodigend doen aanvoelen, en ze zijn gemakkelijk te combineren met andere kleuren.

Bij Wolfs Traprenovatie bieden we een breed palet aan kleuren waaruit je kunt kiezen voor je trap. Als je meer advies nodig hebt over wat voor jou het beste zou kunnen werken, neem dan contact op en we helpen je graag.

Ronde vormen

Ronde vormen beginnen een comeback te maken in het interieurontwerp, en dit is vooral duidelijk bij traprenovatie trends. Er zijn vele redenen waarom ronde vormen populairder worden, maar een van de belangrijkste is dat ze een vleugje elegantie aan een ruimte kunnen toevoegen.

Als je je trap wilt renoveren en de trend voor ronde vormen wilt omarmen, zijn er een paar dingen die je kunt doen. Je zou kunnen kiezen voor een ronde trapleuning, of voor ronde treden. Je zou ook kunnen kiezen voor een ronde baluster, dat is een soort baluster die een ronde vorm heeft.

Bij Wolfs Traprenovatie hebben we een breed scala aan ronde trapopties beschikbaar, zodat je de perfecte trap voor je huis kunt vinden. We bieden ook een reeks afwerkingen, zodat je de perfecte match met je bestaande inrichting kunt vinden.

Dus als je een vleugje elegantie aan je huis wilt toevoegen met een aantal renovaties van ronde trappen, neem dan vandaag nog contact op.

Ledverlichting

Als het gaat om traprenovatie trends voor 2023, is trapverlichting er een om op te letten. LED-verlichting wordt steeds populairder in het interieurontwerp, en het is gemakkelijk te zien waarom.

LED-lampen zijn energiezuinig, wat betekent dat ze je geld kunnen besparen op je energierekeningen. Ze gaan ook lang mee, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het vaak vervangen ervan.

Bij Wolfs Traprenovatie bieden we een scala aan LED trapverlichting. We hebben LED striplampen, die perfect zijn om je trap wat extra licht te geven. We hebben ook LED inbouwlampen, die perfect zijn om een warme en uitnodigende sfeer te creëren.

Als je op zoek bent naar een manier om je trap te renoveren en te besparen op je energierekening, dan is LED-verlichting de juiste keuze. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons assortiment LED trapverlichting.

Aan de slag met de traprenovatie trends voor 2023?

Dus, wat vind je van de traprenovatie trends voor 2023? Ben je enthousiast om enkele van deze nieuwe ideeën in je huis uit te proberen? Als je erover denkt om je trap te renoveren, neem dan contact op met Wolfs Traprenovatie.

Wij kunnen je helpen het perfecte ontwerp en de perfecte materialen voor je huis te kiezen. We bieden ook een breed scala aan afwerkingen, zodat je de perfecte match met je bestaande inrichting kunt vinden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons je helpen deze traprenovatie trends tot leven te brengen!