Wolfs traprenovatie

TRAPRENOVATIE IN ÉÉN DAG

ZONDER HAK & BREEKWERK

Wolfs is dé trap specialist van Brabant en omstreken!

Uw huidige trap is toe aan een renovatie? Een trap renoveren is een specialistische klus alleen voor de echte vakman weggelegd. Wolfs Traprenovatie renoveert uw trap op vakkundige wijze. Wij beschikken over een uitgebreide collectie in materialen en mogelijkheden in kleur en design. Wolfs heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in traprenovatie!

Wij renoveren uw trap in 1 dag zonder hak- en breekwerk

Wij kunnen uw traprenovatie nagenoeg in 1 dag zonder hak- en breekwerk uitvoeren. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van materiaalsoorten om uw traptreden te laten bekleden. Onze adviseur laat u graag kennismaken met onze producten. Zo hebben wij HPL overzettreden, duurzaam en slijtvast met een toplaag van een aluminiumlegering. Maar ook PVC/vinyl wordt steeds populairder voor het gebruik van traptreden.

Uw traprenovatie onze zorg!

Wolfs renoveert trappen op locatie in heel Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Binnen 1 dag bekleden wij uw trap vakkundig zodat u er geen omkijken naar heeft. Wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw traprenovatie? Vraag gratis meer informatie aan en wij geven u direct een prijsindicatie voor uw traprenovatie. Veel gestelde vragen.

Ook voor trapleuningen, trapverlichting en balustrades

Uiteraard leveren wij ook trapleuningen, balustrades en trapverlichting om uw trap een complete nieuwe uitstraling te geven. Wij hebben een groot assortiment. Laat onze expert u adviseren! Wolfs heeft inmiddels meer dan 2500 trappen gerenoveerd.

De voordelen van van Wolfs Traprenovatie

  • Traprenovatie in 1 dag
  • Zonder hak-of breekwerk
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • 15 tot 20 jaar garantie
  • CBW-erkend bedrijf
  • Geluiddempend
  • Veilig door antisliplaag

Klaar voor de renovatie van uw trap?

Zet de stap naar een vernieuwde, stijlvolle en veilige trap! Neem nu contact op met Wolfs Traprenovatie en maak uw dromen waar. Wacht niet langer, laat uw trap transformeren door onze experts!

Neem nu contact op

Informatie aanvragen voor uw traprenovatie?

Ja, ik wil graag meer informatie over Wolfs Traprenovatie.

Door het verzenden van dit formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring.
traprenovatie
traprenovatie
Centrale Branchevereniging Wonen
© 2023 Wolfs Traprenovatie Mill | Telefoon + 31 (0) 485 455 503 | info@wolfstraprenovatie.nl
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring