Traprenovatie Arnhem

//Traprenovatie Arnhem
Traprenovatie Arnhem2018-04-13T11:37:28+00:00

Traprenovatie Arnhem trap renoveren met veel plezier

Een trap is in veel huizen een van de meest in het oog springende onderdelen. Een traprenovatie in Arnhem geeft het interieur in één dag een compleet vernieuwd gezicht. Eigenlijk is er van echte renovatie geen sprake. Een bestaande trap wordt namelijk vaak flink verfraaid en vernieuwd. Bij Wolfs Traprenovatie, een in het renoveren van trappen gespecialiseerd bedrijf, blijft de bestaande trap de basis waarop wordt gewerkt. Wolfs Traprenovatie is gevestigd in Mill en kan op locatie in de buurt van Arnhem de trap renoveren.

Traprenovatie in Arnhem

Veel mensen hebben vloerbedekking op de trap liggen, maar men ondervindt daar steeds meer nadelen van. Het is lastig schoon te krijgen, stofgevoelig en daardoor niet bevorderend voor mensen met allergische reacties. In veel huishoudens moet de vloerbedekking weg van de trap en gaat men op zoek naar een andere vorm van trapbekleding zoals laminaat. U kunt uw trap nu laten renoveren door de vakmensen van Wolfs Traprenovatie in Arnhem . Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas en uw wanden, behang en vloer worden absoluut niet beschadigd.

Lees meer over traprenovatie Arnhem >>

Materiaalkeuze voor de renovatie van uw trap in Arnhem materialen renoveren trap

Uw bestaande trap altijd de basis waarop gewerkt wordt wanneer wij aan de slag gaan met uw Traprenovatie. Bij traprenovatie Arnhem wordt de bestaande trap voorzien van zogeheten overzettreden, gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal, laminaat CPL/HPL met aluminium legering of PVC/Vinyl. De toplaag is veilig, stroef, praktisch onverslijtbaar en gaat jarenlang mee.

Lees alles over het materiaal >>

Onze werkwijze: traprenovatie op locatie in Arnhem

Wolfs Traprenovatie verzorgt traprenovatie op locatie in Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Dus ook in Arnhem . Wij hebben uiteraard de juiste materialen en mogelijkheden tot onze beschikking om een renovatie overal uit te kunnen voeren. Uw woonkamer wordt geen werkplaats, want wij gaan professioneel te werk en leveren alles netjes en opgeruimd op. Iedere trap en elk interieur is anders. Traprenovatie in Arnhem  is daarom echt maatwerk. Wolfs komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en de manier van aanpak van de renovatie. Wij adviseren u graag over een maatwerktrap die past in uw interieur.

Ook renovatie van trapleuningen en balustradestrapleuningen kiezen

Een mooie, bijpassende trapleuning of ballustrade, maakt de uitstraling van uw gerenoveerde trap nog completer. Wolfs is leverancier van RVS-trapleuningen en balustrades met ledverlichting. U kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen de leuning van uw trap te laten vervangen, zonder de volledige trap te renoveren.

Bekijk de mogelijkheden voor trapleuningen en ballustrades >>

Voordelen van traprenovatie Arnhem

De voordelen van het kiezen van Wolfs Traprenovatie!

1. Traprenovatie Arnhem binnen 1 dag.

2. Zonder hak- of breekwerk.

3. Topkwaliteit

4. 10 tot 20 jaar garantie.

5. CBW-erkend.

6. Duurzaam.

7. Geluiddempend.

8. Veilig (door antisliplaag).

9. Schoon en hygiënisch

10. Gemakkelijk te onderhouden.

Bekijk ook de foto’s van de trappen die wij hebben gerenoveerd >>

Ja, ik wil graag vrijblijvend informatie over traprenovatie

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw traprenovatie? Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen wij binnen 1 dag telefonisch contact met je op een de mogelijkheden te bespreken.

Bel direct voor meer informatie 0485 – 455 503

INFORMATIE AANVRAGEN