Traprenovatie Bemmel

traprenovatie BemmelKomt u een woning binnen, dan is het waarschijnlijk de trap die u als een van de eerste dingen ziet. Heeft u wanneer u binnenkomt geen ‘wauw’-gevoel meer? Dan is het wellicht tijd om uw trap eens flink onder handen te nemen. Bij Wolfs Traprenovatie, een in het renoveren van trappen gespecialiseerd bedrijf, blijft de bestaande trap de basis waarop wordt gewerkt. Wolfs Traprenovatie is gevestigd in Mill en kan op locatie in de buurt van Bemmel de trap renoveren. Van traprenovatie is er eigenlijk geen sprake, want de bestaande trap krijgt een flinke opfrisbeurt. Zo kijkt u binnen no-time weer tegen een fris interieur aan!

Traprenovatie in Bemmel

Veel mensen hebben vloerbedekking op de trap liggen, maar men ondervindt daar steeds meer nadelen van. Het is lastig schoon te krijgen, stofgevoelig en daardoor niet bevorderend voor mensen met allergische reacties. In veel huishoudens moet de vloerbedekking weg van de trap en gaat men op zoek naar een andere vorm van trapbekleding zoals laminaat. U kunt uw trap nu laten renoveren door de vakmensen van Wolfs Traprenovatie in Bemmel. Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas en uw wanden, behang en vloer worden absoluut niet beschadigd.

Lees meer over traprenovatie in Bemmel >>

Onze werkwijze: traprenovatie op locatie in Bemmel

Wolfs Traprenovatie verzorgt traprenovatie op locatie in Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Dus ook in Bemmel. Wij hebben uiteraard de juiste materialen en mogelijkheden tot onze beschikking om een renovatie overal uit te kunnen voeren. Uw woonkamer wordt geen werkplaats, want wij gaan professioneel te werk en leveren alles netjes en opgeruimd op. Iedere trap en elk interieur is anders. Traprenovatie in Bemmel is daarom echt maatwerk. Wolfs komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en de manier van aanpak van de renovatie. Wij adviseren u graag over een maatwerktrap die past in uw interieur.

Materiaalkeuze voor de renovatie van uw trap in Bemmel

Bemmel traprenovatieUw bestaande trap altijd de basis waarop gewerkt wordt wanneer wij aan de slag gaan met uw traprenovatie. Bij traprenovatie in Bemmel wordt de bestaande trap voorzien van zogeheten overzettreden, gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal, laminaat CPL/HPL met aluminium legering of PVC/Vinyl. De toplaag is veilig, stroef, praktisch onverslijtbaar en gaat jarenlang mee.

Lees alles over het materiaal >>

Ook renovatie van trapleuningen en balustrades

traprenovatie Bemmel

Traprenovatie in Bemmel

Een mooie, bijpassende trapleuning of balustrade, maakt de uitstraling van uw gerenoveerde trap nog completer. Wolfs is leverancier van RVS-trapleuningen en balustrades met ledverlichting. U kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen de leuning van uw trap te laten vervangen, zonder de volledige trap te renoveren.

Bekijk de mogelijkheden voor trapleuningen en balustrades >>

Voordelen van traprenovatie in Bemmel

De voordelen van het kiezen van Wolfs Traprenovatie!
1. Traprenovatie Bemmel binnen 1 dag.
2. Zonder hak- of breekwerk.
3. Topkwaliteit
4. 10 tot 20 jaar garantie.
5. CBW-erkend.
6. Duurzaam.
7. Geluiddempend.
8. Veilig (door antisliplaag).
9. Schoon en hygiënisch
10. Gemakkelijk te onderhouden.

Bekijk ook de foto’s van de trappen die wij hebben gerenoveerd >>

Ja, ik wil graag vrijblijvend informatie over traprenovatie

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw traprenovatie? Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen wij binnen 1 dag telefonisch contact met je op een de mogelijkheden te bespreken.

Bel direct voor meer informatie 0485 – 455 503

INFORMATIE AANVRAGEN