Traprenovatie Beneden-Leeuwen

traprenovatie beneden-leeuwen

Een trap is niet alleen noodzakelijk, het is vaak ook een nogal opvallend deel van je huis. Des te belangrijker dat hij er goed uit ziet dus. U wilt toch niet dat uw gasten binnenkomen en meteen hun oog laten vallen op uw – nogal versleten – trap? Met een traprenovatie in Beneden-Leeuwen is dat voorgoed verleden tijd. Binnen één dag tovert Wolfs Traprenovatie uw trap om tot een echte blikvanger. Van echte renovatie is eigenlijk geen sprake, want uw oude trap wordt helemaal opgefrist en vernieuwd. Bij Wolfs Traprenovatie, een in het renoveren van trappen gespecialiseerd bedrijf, blijft de bestaande trap de basis waarop wordt gewerkt. Wolfs Traprenovatie is gevestigd in Mill en kan op locatie in de buurt van Beneden-Leeuwen de trap renoveren.

Traprenovatie in Beneden-Leeuwen

Veel mensen hebben vloerbedekking op de trap liggen, maar men ondervindt daar steeds meer nadelen van. Het is lastig schoon te krijgen, stofgevoelig en daardoor niet bevorderend voor mensen met allergische reacties. In veel huishoudens moet de vloerbedekking weg van de trap en gaat men op zoek naar een andere vorm van trapbekleding zoals laminaat. U kunt uw trap nu laten renoveren door de vakmensen van Wolfs Traprenovatie in Beneden-Leeuwen. Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas en uw wanden, behang en vloer worden absoluut niet beschadigd.

Lees meer over traprenovatie in Beneden-Leeuwen >>

Onze werkwijze: traprenovatie op locatie in Beneden-Leeuwen

traprenovatie beneden leeuweWolfs Traprenovatie verzorgt traprenovatie op locatie in Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Dus ook in Beneden-Leeuwen. Wij hebben uiteraard de juiste materialen en mogelijkheden tot onze beschikking om een renovatie overal uit te kunnen voeren. Uw woonkamer wordt geen werkplaats, want wij gaan professioneel te werk en leveren alles netjes en opgeruimd op. Iedere trap en elk interieur is anders. Traprenovatie in Beneden-Leeuwen is daarom echt maatwerk. Wolfs komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en de manier van aanpak van de renovatie. Wij adviseren u graag over een maatwerktrap die past in uw interieur.

Materiaalkeuze voor de renovatie van uw trap in Beneden-Leeuwen

Uw bestaande trap altijd de basis waarop gewerkt wordt wanneer wij aan de slag gaan met uw traprenovatie. Bij traprenovatie in Beneden-Leeuwen wordt de bestaande trap voorzien van zogeheten overzettreden, gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal, laminaat CPL/HPL met aluminium legering of PVC/Vinyl. De toplaag is veilig, stroef, praktisch onverslijtbaar en gaat jarenlang mee.

Lees alles over het materiaal >>

Ook renovatie van trapleuningen en balustrades

renovatie trap beneden leeuwenEen mooie, bijpassende trapleuning of balustrade, maakt de uitstraling van uw gerenoveerde trap nog completer. Wolfs is leverancier van RVS-trapleuningen en balustrades met ledverlichting. U kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen de leuning van uw trap te laten vervangen, zonder de volledige trap te renoveren.

Bekijk de mogelijkheden voor trapleuningen en balustrades >>

Voordelen van traprenovatie in Beneden-Leeuwen

De voordelen van het kiezen van Wolfs Traprenovatie!
1. Traprenovatie Beneden-Leeuwen binnen 1 dag.
2. Zonder hak- of breekwerk.
3. Topkwaliteit
4. 10 tot 20 jaar garantie.
5. CBW-erkend.
6. Duurzaam.
7. Geluiddempend.
8. Veilig (door antisliplaag).
9. Schoon en hygiënisch
10. Gemakkelijk te onderhouden.

Bekijk ook de foto’s van de trappen die wij hebben gerenoveerd >>

DE 7 VOORDELEN VAN WOLFS

  • Traprenovatie in 1 dag

  • Zonder hak-of breekwerk

  • Gemakkelijk in onderhoud

  • 15 jaar garantie

  • CBW-erkend bedrijf

  • Geluiddempend

  • Veilig door antisliplaag

cbw logo

TEVREDEN KLANTEN

Al eerder elders een prijsopgave opgevraagd, maar vonden de prijs aan de hoge kant.

Totdat we met Wolfs traprenovatie uit Mill in contact kwamen. Ine Wolfs kwam langs met stalen voor de trap en heeft ons vakkundig geïnformeerd, over de kleuren en verschillende materialen. Gerrie is komen meten en daarna is de trap en RvS trapleuning vakkundig door hun gemaakt. Wij hebben gekozen voor PVC, de kleur sluit mooi aan op onze bestaande vloer. De trap is in één dag geheel gerenoveerd. Ook met een nieuwe trapleuning in RVS ook door Wolfs traprenovatie gedaan Wij zijn zeer tevreden.

Familie Linders - Uden

We zijn ontzettend tevreden over de traprenovatie. Na een prima samenwerking, met deskundig advies van Ine en Gerrie, is de trap vakkundig vernieuwd. We hebben ons hele huis gerenoveerd. Onze trap is echt een eyecatcher en past perfect in het geheel. Een prima stukje vakwerk! De gemaakte afspraken werden nagekomen en er werd goed gecommuniceerd tussendoor. Kortom: een vertrouwd bedrijf met prima service!

Fam. Peeters St. Anthonis.

“Na verschillende gesprekken met traprenovatieaanbieders, viel onze keuze al snel op Wolfs Traprenovatie. Jullie denken mee met de klant, zijn vriendelijk, oprecht en betrouwbaar. Er is echt vakwerk…

Ruud & Linda - Hilvarenbeek

We willen jullie graag nog een keer bedanken voor het prachtige werk dat verricht is door meneer Wolfs. Onze trap én trapleuning zijn een plaatje! Het valt wel op dat de kindjes opvallend vaak moeten plassen deze dagen nu de lampjes automatisch aangaan. Iedereen die binnenkomt, krijgt direct een uitgebreide demonstratie. Een echte aanrader. Dank voor de correcte contactmomenten bij offerte en afhandeling en het keurige werk tijdens de montage. Erg plezierig en goed om te zien dat echt vakmanschap nog bestaat!

Familie Martens – Helmond
Vorige week is onze trap door jullie gerenoveerd.
Het is echt heel mooi geworden!
Zoals ik het in gedachte had…de hal is nu een geheel geworden, alles mooi op elkaar afgestemd.
Ook zeer tevreden over de manier van werken, secuur en heel vriendelijk.
Mevr. van Dijk uit Eindhoven

Ja, ik wil graag vrijblijvend informatie over traprenovatie

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw traprenovatie? Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen wij binnen 1 dag telefonisch contact met je op een de mogelijkheden te bespreken.

Bel direct voor meer informatie 0485 – 455 503

INFORMATIE AANVRAGEN