FAQ items aan het laden...
Traprenovatie Deest2018-05-11T10:07:04+02:00

Traprenovatie Deest

De trap is vaak een van de eerste dingen die je ziet wanneer je binnenkomt. Het is dus van belang dat hij er goed uit ziet. Wanneer u kiest voor een traprenovatie in Deest krijgt uw trap binnen één dag een geheel nieuwe look. Het is eigenlijk geen echte renovatie, want de bestaande trap wordt flink vernieuwd en verfraaid. Bij Wolfs Traprenovatie, een in het renoveren van trappen gespecialiseerd bedrijf, blijft de bestaande trap de basis waarop wordt gewerkt. Wolfs Traprenovatie is gevestigd in Mill en kan op locatie in de buurt van Deest de trap renoveren.

Traprenovatie in Deest

Bij veel mensen ligt er nog een vloerbedekking op de trap, maar steeds meer mensen ondervinden daar de nadelen van en storen zich eraan. Een vloerbedekking is namelijk stofgevoelig en daardoor niet fijn voor mensen met een allergie. En daarnaast is hij lastig schoon te krijgen. Vlekken zitten er vaak levenslang in. Daarom nemen veel huishoudens afscheid van de vloerbedekking van de trap en kiezen ze voor een andere manier van trapbekleding, zoals laminaat of hout. U kunt uw trap nu laten renoveren door de vakmensen van Wolfs Traprenovatie in Deest. Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas en uw wanden, behang en vloer worden absoluut niet beschadigd.

Lees meer over traprenovatie Deest >>

Materiaalkeuze voor de renovatie van je trap in Deest

Wanneer Wolfs Traprenovatie aan de slag gaat met uw trap, wordt de bestaande trap als uitgangspunt genomen. Bij traprenovatie in Deest wordt de bestaande trap voorzien van zogeheten overzettreden, gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal, laminaat CPL/HPL met aluminium legering of PVC/Vinyl. De toplaag is veilig, stroef, praktisch onverslijtbaar en gaat jarenlang mee.

Lees alles over het materiaal >>

Onze werkwijze: traprenovatie op locatie in Deest

Wolfs Traprenovatie verzorgt traprenovatie op locatie in Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Dus ook in Deest. We hebben de juiste mogelijkheden en materialen tot onze beschikking om traprenovatie op elke locatie uit te kunnen voeren. We veranderen uw woonkamer niet in een werkplaats, want we gaan professioneel te werk en leveren alles opgeruimd en netjes op. Iedere trap en elk interieur is anders. Traprenovatie in Deest is daarom echt maatwerk. Wolfs komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en de manier van aanpak van de renovatie. Wij adviseren u graag over een maatwerktrap die past in uw interieur.

Ook renovatie van trapleuningen en balustrades

Uw gerenoveerde trap kunt u compleet maken met een bijpassende balustrade of trapleuning. Wolfs Traprenovatie is leverancier van RVS-trapleuningen en balustrades met ledverlichting. U kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen de leuning van uw trap te laten vervangen, zonder de volledige trap te renoveren.

Bekijk de mogelijkheden voor trapleuningen en balustrades >>

Voordelen van traprenovatie in Deest

De voordelen van het kiezen van Wolfs Traprenovatie!
1. Traprenovatie Deest: binnen 1 dag een geheel nieuwe trap.
2. Zonder hak- of breekwerk, we laten alles netjes achter.
3. Topkwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft.
4. 10 tot 20 jaar garantie.
5. CBW-erkend.
6. Duurzaam materiaal.
7. Geluiddempend.
8. Veilig dankzij onze standaard antisliplaag.
9. Schoon en hygiënisch, we maken er geen rommel van.
10. Gemakkelijk te onderhouden.
Bekijk ook de foto’s van de trappen die wij hebben gerenoveerd >>

DE 7 VOORDELEN VAN WOLFS

  • Traprenovatie in 1 dag

  • Zonder hak-of breekwerk

  • Gemakkelijk in onderhoud

  • 15 jaar garantie

  • CBW-erkend bedrijf

  • Geluiddempend

  • Veilig door antisliplaag

cbw logo

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Afspraak maken_Wij bellen u graag terug! (2)
Wij bellen u gratis terug
gerenoveerde trap Wolfs
traprenovatie in Boxmeer

Klantervaringen

We willen jullie graag nog een keer bedanken voor het prachtige werk dat verricht is door meneer Wolfs. Onze trap én trapleuning zijn een plaatje! Het valt wel op dat de kindjes opvallend vaak moeten plassen deze dagen nu de lampjes automatisch aangaan. Iedereen die binnenkomt, krijgt direct een uitgebreide demonstratie. Een echte aanrader. Dank voor de correcte contactmomenten bij offerte en afhandeling en het keurige werk tijdens de montage. Erg plezierig en goed om te zien dat echt vakmanschap nog bestaat!

Familie Martens – Helmond

Bij dezen wil ik jullie bedanken voor de mooie trap die bij ons geleverd.Wat er is afgesproken tijdens de offertebespreking is ook daadwerkelijk waargemaakt. Er is netjes , schoon en op tijd geleverd. Voor iedereen die hun trap wil laten renoveren kan ik iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen.

Fam. Peters – Boxmeer
Vorige week is onze trap door jullie gerenoveerd.
Het is echt heel mooi geworden!
Zoals ik het in gedachte had…de hal is nu een geheel geworden, alles mooi op elkaar afgestemd.
Ook zeer tevreden over de manier van werken, secuur en heel vriendelijk.
Mevr. van Dijk uit Eindhoven

Nieuwste blogberichten

Ja, ik wil graag vrijblijvend informatie over traprenovatie

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw traprenovatie? Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen wij binnen 1 dag telefonisch contact met je op een de mogelijkheden te bespreken.

Bel direct voor meer informatie 0485 – 455 503

INFORMATIE AANVRAGEN

Go to Top