FAQ items aan het laden...
Ewijk2018-06-30T12:16:13+02:00

Traprenovatie Ewijk

Komt u een woning binnen, dan is het waarschijnlijk de trap die u als een van de eerste dingen ziet. Heeft u wanneer u binnenkomt geen ‘wauw’-gevoel meer? Dan is het wellicht tijd om uw trap eens flink onder handen te nemen. Bij Wolfs Traprenovatie, een in het renoveren van trappen gespecialiseerd bedrijf, blijft de bestaande trap de basis waarop wordt gewerkt. Wolfs Traprenovatie is gevestigd in Mill en kan op locatie in de buurt van Ewijk de trap renoveren. Van traprenovatie is er eigenlijk geen sprake, want de bestaande trap krijgt een flinke opfrisbeurt. Zo kijkt u binnen no-time weer tegen een fris interieur aan!

Traprenovatie in Ewijk

Heeft u nog een vloerbedekking op de trap liggen? Steeds meer mensen storen zich eraan en ondervinden er nadelen van. Een vloerbedekking trekt namelijk veel stof aan en dat kan ademhalingsproblemen veroorzaken. Daarnaast zijn vlekken er lastig uit te krijgen en daar kunt u zich aan gaan ergeren. Veel huishoudens zeggen dus vaarwel tegen de vloerbedekking en kiezen voor een ander materiaal, zoals laminaat of hout. Zelfs leer is een optie. U kunt uw trap nu laten renoveren door de vakmensen van Wolfs Traprenovatie in Ewijk. Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas en uw wanden, behang en vloer worden absoluut niet beschadigd.

Lees meer over traprenovatie Ewijk >>

Materiaalkeuze voor de renovatie van uw trap in Ewijk

De bestaande trap wordt bij traprenovatie in Ewijk als uitgangspunt genomen. We voorzien de bestaande trap van zogeheten overzettreden, die zijn gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal, laminaat CPL/HPL met aluminium legering of PVC/Vinyl. De toplaag is veilig, stroef, praktisch onverslijtbaar en gaat jarenlang mee.

Lees alles over het materiaal >>

Onze werkwijze: traprenovatie op locatie in Ewijk

Wolfs Traprenovatie verzorgt traprenovatie op locatie in Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Dus ook in Ewijk. Dankzij ons professioneel materiaal kunnen we op elke locatie komen. Uw woonkamer wordt niet omgetoverd tot werkplaats, want we werken professioneel en leveren alles weer netjes en opgeruimd op. Omdat elke trap en elk interieur anders is, is traprenovatie Ewijk echt maatwerk. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en de manier van aanpak van de renovatie. Wij adviseren u graag over een maatwerktrap die past in uw interieur.

Ook renovatie van trapleuningen en balustrades

Uw gerenoveerde trap kunt u compleet maken met een bijpassende balustrade of trapleuning. Wolfs Traprenovatie is leverancier van RVS-trapleuningen en balustrades met ledverlichting. U kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen de leuning van uw trap te laten vervangen, zonder de volledige trap te renoveren.

Bekijk de mogelijkheden voor trapleuningen en balustrades >>

Voordelen van traprenovatie in Ewijk

De voordelen van het kiezen van Wolfs Traprenovatie!
1. Traprenovatie Ewijk: binnen 1 dag een geheel nieuwe trap.
2. Zonder hak- of breekwerk, we laten alles netjes achter.
3. Topkwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft.
4. 10 tot 20 jaar garantie.
5. CBW-erkend.
6. Duurzaam materiaal.
7. Geluiddempend.
8. Veilig dankzij onze standaard antisliplaag.
9. Schoon en hygiënisch, we maken er geen rommel van.
10. Gemakkelijk te onderhouden.

Bekijk ook de foto’s van de trappen die wij hebben gerenoveerd >>

DE 7 VOORDELEN VAN WOLFS

  • Traprenovatie in 1 dag

  • Zonder hak-of breekwerk

  • Gemakkelijk in onderhoud

  • 15 jaar garantie

  • CBW-erkend bedrijf

  • Geluiddempend

  • Veilig door antisliplaag

cbw logo

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Afspraak maken_Wij bellen u graag terug! (2)
Wij bellen u gratis terug
gerenoveerde trap Wolfs
traprenovatie in Boxmeer

Klantervaringen

We willen jullie graag nog een keer bedanken voor het prachtige werk dat verricht is door meneer Wolfs. Onze trap én trapleuning zijn een plaatje! Het valt wel op dat de kindjes opvallend vaak moeten plassen deze dagen nu de lampjes automatisch aangaan. Iedereen die binnenkomt, krijgt direct een uitgebreide demonstratie. Een echte aanrader. Dank voor de correcte contactmomenten bij offerte en afhandeling en het keurige werk tijdens de montage. Erg plezierig en goed om te zien dat echt vakmanschap nog bestaat!

Familie Martens – Helmond

Bij dezen wil ik jullie bedanken voor de mooie trap die bij ons geleverd.Wat er is afgesproken tijdens de offertebespreking is ook daadwerkelijk waargemaakt. Er is netjes , schoon en op tijd geleverd. Voor iedereen die hun trap wil laten renoveren kan ik iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen.

Fam. Peters – Boxmeer
Vorige week is onze trap door jullie gerenoveerd.
Het is echt heel mooi geworden!
Zoals ik het in gedachte had…de hal is nu een geheel geworden, alles mooi op elkaar afgestemd.
Ook zeer tevreden over de manier van werken, secuur en heel vriendelijk.
Mevr. van Dijk uit Eindhoven

Nieuwste blogberichten

Ja, ik wil graag vrijblijvend informatie over traprenovatie

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw traprenovatie? Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen wij binnen 1 dag telefonisch contact met je op een de mogelijkheden te bespreken.

Bel direct voor meer informatie 0485 – 455 503

INFORMATIE AANVRAGEN

Go to Top