Traprenovatie Helmond2019-12-09T13:14:18+01:00

UW TRAP GERENOVEERD IN ÉÉN DAG

Wolfs bekleed uw bestaande trap met speciaal ontwikkelde overzettreden.
Slijtvast, geluiddempend en makkelijk in onderhoud.

informatie aanvragen

Traprenovatie Helmond

De trap: de meeste huizen hebben er een, maar het is niet het eerste waar u aan denkt bij het verbouwen of herinrichten. Zonde, want het is een van de grootste onderdelen en dus grootste blikvangers in huis. Is uw trap een beetje vergeten en is hij eigenlijk wel aan een nieuwe look toe? Met een traprenovatie in Helmond door Wolfs Traprenovatie krijgt uw trap binnen één dag een hele nieuwe uitstraling. De bestaande trap is de basis waaraan wordt gewerkt, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Wolfs Traprenovatie is gevestigd in Mill en kan op locatie in de buurt van Helmond de trap renoveren.

Traprenovatie in Helmond

Ligt er bij u thuis nog vloerbedekking op de trap? U bent niet de enige. Steeds meer mensen ondervinden de nadelen van vloerbedekking op de trap. Het is namelijk erg stofgevoelig en vlekken krijgt u er niet meer uit. Veel huishoudens kiezen dan ook voor traprenovatie en zeggen de vloerbedekking vaarwel. U kunt uw trap nu laten renoveren door de vakmensen van Wolfs Traprenovatie in Helmond. Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas en uw wanden, behang en vloer worden absoluut niet beschadigd. Binnen één dag heeft u een geheel nieuwe trap.

Lees meer over traprenovatie Helmond >>

Materiaalkeuze voor de renovatie van uw trap in Helmond

Wanneer wij aan de slag gaan met uw trap, nemen we uw bestaande trap altijd als uitgangspunt. We kunnen dus niet van een dichte trap een open trap maken. Bij traprenovatie in Helmond wordt de bestaande trap voorzien van zogeheten overzettreden, gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal, laminaat CPL/HPL met aluminium legering of PVC/Vinyl. De toplaag is veilig, stroef, praktisch onverslijtbaar en gaat jarenlang mee.

Lees alles over het materiaal >>

Onze werkwijze: traprenovatie op locatie in Helmond

Wolfs Traprenovatie verzorgt traprenovatie op locatie in Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Dus ook in Helmond. Ons bedrijf heeft de juiste vakmensen, mogelijkheden en materialen in huis om renovaties op elke locatie uit te kunnen voeren. We maken van uw woonkamer geen bouwplaats, leveren alles netjes en opgeruimd op en gaan professioneel te werk. Zoals u mag verwachten. Elke trap en elk huis is anders en traprenovatie in Helmond is daarom echt maatwerk. Wolfs Traprenovatie komt graag eens bij u langs in Helmond om te overleggen over de mogelijkheden. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende kleuren, materialen en de manier waarop de renovatie wordt aangepakt. Wij adviseren u graag over een maatwerktrap die past in uw interieur.

Ook renovatie van trapleuningen en balustrades

Een mooie, bijpassende trapleuning of balustrade, maakt de uitstraling van uw gerenoveerde trap nog completer. Wolfs is leverancier van RVS-trapleuningen en balustrades met ledverlichting. U kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen de leuning van uw trap te laten vervangen, zonder de volledige trap te renoveren.

Bekijk de mogelijkheden voor trapleuningen en balustrades >>

Voordelen van traprenovatie in Helmond

De voordelen van het kiezen van Wolfs Traprenovatie!
1. Traprenovatie Helmond binnen 1 dag.
2. Zonder hak- of breekwerk.
3. Topkwaliteit
4. 10 tot 20 jaar garantie.
5. CBW-erkend.
6. Duurzaam.
7. Geluiddempend.
8. Veilig (door antisliplaag).
9. Schoon en hygiënisch
10. Gemakkelijk te onderhouden.

Bekijk ook de foto’s van de trappen die wij hebben gerenoveerd >>

DE 7 VOORDELEN VAN WOLFS

  • Traprenovatie in 1 dag

  • Zonder hak-of breekwerk

  • Gemakkelijk in onderhoud

  • 15 jaar garantie

  • CBW-erkend bedrijf

  • Geluiddempend

  • Veilig door antisliplaag

cbw logo

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Afspraak maken_Wij bellen u graag terug! (2)
Wij bellen u gratis terug
gerenoveerde trap Wolfs
traprenovatie in Boxmeer

Klantervaringen

We willen jullie graag nog een keer bedanken voor het prachtige werk dat verricht is door meneer Wolfs. Onze trap én trapleuning zijn een plaatje! Het valt wel op dat de kindjes opvallend vaak moeten plassen deze dagen nu de lampjes automatisch aangaan. Iedereen die binnenkomt, krijgt direct een uitgebreide demonstratie. Een echte aanrader. Dank voor de correcte contactmomenten bij offerte en afhandeling en het keurige werk tijdens de montage. Erg plezierig en goed om te zien dat echt vakmanschap nog bestaat!

Familie Martens – Helmond

Bij dezen wil ik jullie bedanken voor de mooie trap die bij ons geleverd.Wat er is afgesproken tijdens de offertebespreking is ook daadwerkelijk waargemaakt. Er is netjes , schoon en op tijd geleverd. Voor iedereen die hun trap wil laten renoveren kan ik iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen.

Fam. Peters – Boxmeer
Vorige week is onze trap door jullie gerenoveerd.
Het is echt heel mooi geworden!
Zoals ik het in gedachte had…de hal is nu een geheel geworden, alles mooi op elkaar afgestemd.
Ook zeer tevreden over de manier van werken, secuur en heel vriendelijk.
Mevr. van Dijk uit Eindhoven

Nieuwste blogberichten

Ja, ik wil graag vrijblijvend informatie over traprenovatie

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw traprenovatie? Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen wij binnen 1 dag telefonisch contact met je op een de mogelijkheden te bespreken.

Bel direct voor meer informatie 0485 – 455 503

INFORMATIE AANVRAGEN

Go to Top