FAQ items aan het laden...
Traprenovatie Nijmegen2018-09-22T16:02:53+02:00

Traprenovatie Nijmegen

Een trap is dan wel noodzakelijk in een huis met meerdere verdiepingen, dat betekent niet dat hij niet de beste aandacht verdient. Het is vaak een van de eerste dingen die u ziet wanneer u een woning komt en daardoor zal hij meteen in het oog springen. Het liefst positief toch? Kiest u voor traprenovatie in Nijmegen, dan krijgt uw trap binnen één dag een hele nieuwe uitstraling. De bestaande trap wordt flink onder handen genomen en vernieuwd en verfraaid. Bij Wolfs Traprenovatie, een in het renoveren van trappen gespecialiseerd bedrijf, blijft de bestaande trap de basis waarop wordt gewerkt. Wolfs Traprenovatie is gevestigd in Mill en kan op locatie in de buurt van Nijmegen de trap renoveren.

Traprenovatie in Nijmegen

Een aantal jaar geleden was het helemaal hip om de trap te bekleden met vloerbedekking. Maar steeds meer mensen krijgen er een hekel aan. Dat komt omdat een vloerbedekking erg veel stof aantrekt, voor mensen met een allergie is dat een groot nadeel. Maar ook vlekken krijgt u uit een vloerbedekking bijna niet uit. Je zult dus niet de eerste zijn die kiest voor traprenovatie en de vloerbedekking aan de wilgen hangt. U kunt uw trap nu laten renoveren door de vakmensen van Wolfs Traprenovatie in Nijmegen. Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas en uw wanden, behang en vloer worden absoluut niet beschadigd. Binnen één dag heeft u een geheel nieuwe trap.

Lees meer over traprenovatie Nijmegen >>

Materiaalkeuze voor de renovatie van uw trap in Nijmegen

Bij traprenovatie door Wolfs Traprenovatie is de bestaande trap het uitgangspunt. Dit betekent dat we een open trap niet ineens in een dichte trap kunnen veranderen. Bij traprenovatie in Nijmegen wordt de bestaande trap voorzien van zogeheten overzettreden, gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal, laminaat CPL/HPL met aluminium legering of PVC/Vinyl. De toplaag is veilig, stroef, praktisch onverslijtbaar en gaat jarenlang mee.

Lees alles over het materiaal >>

Onze werkwijze: traprenovatie op locatie in Nijmegen

Wolfs Traprenovatie verzorgt traprenovatie op locatie in Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Dus ook in Nijmegen. Ons bedrijf heeft de juiste vakmensen, mogelijkheden en materialen in huis om renovaties op elke locatie uit te kunnen voeren. Uw woonkamer wordt niet veranderd in een bouwplaats en in uw tuin plaatsen we geen bouwkeet. We leveren alles opgeruimd en netjes op en gaan professioneel te werk. Zonder fratsen. We komen graag eens bij u langs in Nijmegen om de mogelijkheden te bespreken. U zult zien dat de mogelijkheden zowat eindeloos zijn. Bij ons heeft u de keus uit verschillende kleuren, materialen en de manier waarop de renovatie wordt aangepakt. Wij adviseren u graag over een maatwerktrap die past in uw interieur.

Ook renovatie van trapleuningen en balustrades

Een mooie, bijpassende trapleuning of balustrade, maakt de uitstraling van uw gerenoveerde trap nog completer. Wolfs is leverancier van RVS-trapleuningen en balustrades met ledverlichting. U kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen de leuning van uw trap te laten vervangen, zonder de volledige trap te renoveren.

Bekijk de mogelijkheden voor trapleuningen en balustrades >>

Voordelen van traprenovatie in Nijmegen

De voordelen van het kiezen van Wolfs Traprenovatie!

 1. Traprenovatie Nijmegen binnen 1 dag.
 2. Zonder hak- of breekwerk.
 3. Topkwaliteit
 4. 10 tot 20 jaar garantie.
 5. CBW-erkend.
 6. Duurzaam.
 7. Geluiddempend.
 8. Veilig (door antisliplaag).
 9. Schoon en hygiënisch
 10. Gemakkelijk te onderhouden.

Bekijk ook de foto’s van de trappen die wij hebben gerenoveerd >>

DE 7 VOORDELEN VAN WOLFS

 • Traprenovatie in 1 dag

 • Zonder hak-of breekwerk

 • Gemakkelijk in onderhoud

 • 15 jaar garantie

 • CBW-erkend bedrijf

 • Geluiddempend

 • Veilig door antisliplaag

cbw logo

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Afspraak maken_Wij bellen u graag terug! (2)
Wij bellen u gratis terug
gerenoveerde trap Wolfs
traprenovatie in Boxmeer

Klantervaringen

We willen jullie graag nog een keer bedanken voor het prachtige werk dat verricht is door meneer Wolfs. Onze trap én trapleuning zijn een plaatje! Het valt wel op dat de kindjes opvallend vaak moeten plassen deze dagen nu de lampjes automatisch aangaan. Iedereen die binnenkomt, krijgt direct een uitgebreide demonstratie. Een echte aanrader. Dank voor de correcte contactmomenten bij offerte en afhandeling en het keurige werk tijdens de montage. Erg plezierig en goed om te zien dat echt vakmanschap nog bestaat!

Familie Martens – Helmond

Bij dezen wil ik jullie bedanken voor de mooie trap die bij ons geleverd.Wat er is afgesproken tijdens de offertebespreking is ook daadwerkelijk waargemaakt. Er is netjes , schoon en op tijd geleverd. Voor iedereen die hun trap wil laten renoveren kan ik iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen.

Fam. Peters – Boxmeer
Vorige week is onze trap door jullie gerenoveerd.
Het is echt heel mooi geworden!
Zoals ik het in gedachte had…de hal is nu een geheel geworden, alles mooi op elkaar afgestemd.
Ook zeer tevreden over de manier van werken, secuur en heel vriendelijk.
Mevr. van Dijk uit Eindhoven

Nieuwste blogberichten

Ja, ik wil graag vrijblijvend informatie over traprenovatie

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw traprenovatie? Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen wij binnen 1 dag telefonisch contact met je op een de mogelijkheden te bespreken.

Bel direct voor meer informatie 0485 – 455 503

INFORMATIE AANVRAGEN

  Ga naar de bovenkant