Traprenovatie Odiliapeel

Een trap is in veel huizen een van de meest in het oog springende onderdelen. Een traprenovatie in Odiliapeel geeft het interieur in één dag een compleet vernieuwd gezicht. Eigenlijk is er van echte renovatie geen sprake. Een bestaande trap wordt namelijk vaak flink verfraaid en vernieuwd. Bij Wolfs Traprenovatie, een in het renoveren van trappen gespecialiseerd bedrijf, blijft de bestaande trap de basis waarop wordt gewerkt. Wolfs Traprenovatie is gevestigd in Mill en kan op locatie in de buurt van Odiliapeel de trap renoveren.

Traprenovatie in Odiliapeel

Heeft uw trap slijtageplekken of is hij bekleed met vloerbedekking en geeft dat vlekken? Vloerbedekking was een aantal jaar geleden een populaire manier van trapbekleding, maar veel mensen komen daar nu op terug. Het is lastig schoon te krijgen, stofgevoelig en daardoor niet bevorderend voor mensen met allergische reacties. In veel huishoudens moet de vloerbedekking weg van de trap en gaat men op zoek naar een andere vorm van trapbekleding zoals laminaat. U kunt uw trap nu laten renoveren door de vakmensen van Wolfs Traprenovatie in Odiliapeel. Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas en uw wanden, behang en vloer worden absoluut niet beschadigd.

Lees meer over traprenovatie in Odiliapeel >>

Materiaalkeuze voor de renovatie van uw trap in Odiliapeel

Bij traprenovatie nemen we uw bestaande trap als uitgangspunt. Dat betekent dat we van een open trap geen dichte trap kunnen maken. Bij traprenovatie in Odiliapeel wordt de bestaande trap voorzien van zogeheten overzettreden, gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal, laminaat CPL/HPL met aluminium legering of PVC/Vinyl. De toplaag is veilig, stroef, praktisch onverslijtbaar en gaat jarenlang mee.

Lees alles over het materiaal >>

Onze werkwijze: traprenovatie op locatie in Odiliapeel

Wolfs Traprenovatie verzorgt traprenovatie op locatie in Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Dus ook in Odiliapeel. We beschikken over de juiste mogelijkheden en materialen om de renovatie werkelijk overal uit te kunnen voeren. Uw woonkamer wordt absoluut geen werkplaats, want we leveren alles weer netjes en schoon op. Zo ondervindt u geen hinder van de traprenovatie. Iedere trap en elk interieur is anders. Traprenovatie in Odiliapeel  is daarom echt maatwerk. Wolfs komt graag bij u langs om te praten over de mogelijkheden. U hebt de keus uit verschillende materialen, kleuren en de manier van aanpak van de renovatie. Wij adviseren u graag over een maatwerktrap die past in uw interieur.

Ook renovatie van trapleuningen en balustrades

Wilt u uw trap nog completer maken? Ga dan voor een bijpassende trapleuning of balustrade. Deze maakt de uitstraling van uw gerenoveerde trap nog mooier. Wolfs Traprenovatie is leverancier van RVS-trapleuningen en balustrades met ledverlichting. U kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen de leuning van uw trap te laten vervangen, zonder de volledige trap te renoveren.

Bekijk de mogelijkheden voor trapleuningen en balustrades >>

Voordelen van traprenovatie in Odiliapeel

De voordelen van het kiezen van Wolfs Traprenovatie!

  1. Traprenovatie Odiliapeel binnen 1 dag.
  2. Zonder hak- of breekwerk.
  3. Topkwaliteit
  4. 10 tot 20 jaar garantie.
  5. CBW-erkend.
  6. Duurzaam.
  7. Geluiddempend.
  8. Veilig (door antisliplaag).
  9. Schoon en hygiënisch
  10. Gemakkelijk te onderhouden.

Bekijk ook de foto’s van de trappen die wij hebben gerenoveerd >>

Ja, ik wil graag vrijblijvend informatie over traprenovatie

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw traprenovatie? Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen wij binnen 1 dag telefonisch contact met je op een de mogelijkheden te bespreken.

Bel direct voor meer informatie 0485 – 455 503

INFORMATIE AANVRAGEN