Loading...
Traprenovatie Oisterwijk2018-09-29T10:09:22+00:00

Traprenovatie Oisterwijk

Een trap is dan wel noodzakelijk in een huis met meerdere verdiepingen, dat betekent niet dat hij niet de beste aandacht verdient. Het is vaak een van de eerste dingen die u ziet wanneer u een woning komt en daardoor zal hij meteen in het oog springen. Het liefst positief toch? Kiest u voor traprenovatie in Oisterwijk, dan krijgt uw trap binnen één dag een hele nieuwe uitstraling. De bestaande trap wordt flink onder handen genomen en vernieuwd en verfraaid. Bij Wolfs Traprenovatie, een in het renoveren van trappen gespecialiseerd bedrijf, blijft de bestaande trap de basis waarop wordt gewerkt. Wolfs Traprenovatie is gevestigd in Mill en kan op locatie in de buurt van Oisterwijk de trap renoveren.

Traprenovatie in Oisterwijk

Heeft uw trap slijtageplekken of is hij bekleed met vloerbedekking en geeft dat vlekken? Vloerbedekking was een aantal jaar geleden een populaire manier van trapbekleding, maar veel mensen komen daar nu op terug. Het is lastig schoon te krijgen, stofgevoelig en daardoor niet bevorderend voor mensen met allergische reacties. In veel huishoudens moet de vloerbedekking weg van de trap en gaat men op zoek naar een andere vorm van trapbekleding zoals laminaat. U kunt uw trap nu laten renoveren door de vakmensen van Wolfs Traprenovatie in Oisterwijk. Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas en uw wanden, behang en vloer worden absoluut niet beschadigd.

Lees meer over traprenovatie in Oisterwijk >>

Materiaalkeuze voor de renovatie van uw trap in Oisterwijk

Bij traprenovatie nemen we uw bestaande trap als uitgangspunt. Dat betekent dat we van een open trap geen dichte trap kunnen maken. Bij traprenovatie in Oisterwijk wordt de bestaande trap voorzien van zogeheten overzettreden, gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal, laminaat CPL/HPL met aluminium legering of PVC/Vinyl. De toplaag is veilig, stroef, praktisch onverslijtbaar en gaat jarenlang mee.

Lees alles over het materiaal >>

Onze werkwijze: traprenovatie op locatie in Oisterwijk

Wolfs Traprenovatie verzorgt traprenovatie op locatie in Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Dus ook in Oisterwijk. We beschikken over de juiste mogelijkheden en materialen om de renovatie werkelijk overal uit te kunnen voeren. Uw woonkamer wordt absoluut geen werkplaats, want we leveren alles weer netjes en schoon op. Zo ondervindt u geen hinder van de traprenovatie. Iedere trap en elk interieur is anders. Traprenovatie in Oisterwijk  is daarom echt maatwerk. Wolfs komt graag bij u langs om te praten over de mogelijkheden. U hebt de keus uit verschillende materialen, kleuren en de manier van aanpak van de renovatie. Wij adviseren u graag over een maatwerktrap die past in uw interieur.

Ook renovatie van trapleuningen en balustrades

Wilt u uw trap nog completer maken? Ga dan voor een bijpassende trapleuning of balustrade. Deze maakt de uitstraling van uw gerenoveerde trap nog mooier. Wolfs Traprenovatie is leverancier van RVS-trapleuningen en balustrades met ledverlichting. U kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen de leuning van uw trap te laten vervangen, zonder de volledige trap te renoveren.

Bekijk de mogelijkheden voor trapleuningen en balustrades >>

Voordelen van traprenovatie in Oisterwijk

De voordelen van het kiezen van Wolfs Traprenovatie!

 1. Traprenovatie Oisterwijk binnen 1 dag.
 2. Zonder hak- of breekwerk.
 3. Topkwaliteit
 4. 10 tot 20 jaar garantie.
 5. CBW-erkend.
 6. Duurzaam.
 7. Geluiddempend.
 8. Veilig (door antisliplaag).
 9. Schoon en hygiënisch
 10. Gemakkelijk te onderhouden.

Bekijk ook de foto’s van de trappen die wij hebben gerenoveerd >>

DE 7 VOORDELEN VAN WOLFS

 • Traprenovatie in 1 dag

 • Zonder hak-of breekwerk

 • Gemakkelijk in onderhoud

 • 15 jaar garantie

 • CBW-erkend bedrijf

 • Geluiddempend

 • Veilig door antisliplaag

cbw logo

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Afspraak maken_Wij bellen u graag terug! (2)
Wij bellen u gratis terug
gerenoveerde trap Wolfs
traprenovatie in Boxmeer

Klantervaringen

We willen jullie graag nog een keer bedanken voor het prachtige werk dat verricht is door meneer Wolfs. Onze trap én trapleuning zijn een plaatje! Het valt wel op dat de kindjes opvallend vaak moeten plassen deze dagen nu de lampjes automatisch aangaan. Iedereen die binnenkomt, krijgt direct een uitgebreide demonstratie. Een echte aanrader. Dank voor de correcte contactmomenten bij offerte en afhandeling en het keurige werk tijdens de montage. Erg plezierig en goed om te zien dat echt vakmanschap nog bestaat!

Familie Martens – Helmond

Bij dezen wil ik jullie bedanken voor de mooie trap die bij ons geleverd.Wat er is afgesproken tijdens de offertebespreking is ook daadwerkelijk waargemaakt. Er is netjes , schoon en op tijd geleverd. Voor iedereen die hun trap wil laten renoveren kan ik iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen.

Fam. Peters – Boxmeer
Vorige week is onze trap door jullie gerenoveerd.
Het is echt heel mooi geworden!
Zoals ik het in gedachte had…de hal is nu een geheel geworden, alles mooi op elkaar afgestemd.
Ook zeer tevreden over de manier van werken, secuur en heel vriendelijk.
Mevr. van Dijk uit Eindhoven

Nieuwste blogberichten

december 1st, 2018|

Houtworm in de trap: zo kom je er vanaf

Een houten […]

november 24th, 2018|

Je trap stofzuigen: zo kan het wel efficiënt

Oh jee, het […]

november 17th, 2018|

Een open of gesloten trap: de voor- en nadelen

Ben je […]

Ja, ik wil graag vrijblijvend informatie over traprenovatie

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw traprenovatie? Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen wij binnen 1 dag telefonisch contact met je op een de mogelijkheden te bespreken.

Bel direct voor meer informatie 0485 – 455 503

INFORMATIE AANVRAGEN