Traprenovatie Son

De trap: de meeste huizen hebben er een, maar het is niet het eerste waar u aan denkt bij het verbouwen of herinrichten. Zonde, want het is een van de grootste onderdelen en dus grootste blikvangers in huis. Is uw trap een beetje vergeten en is hij eigenlijk wel aan een nieuwe look toe? Met een traprenovatie in Son door Wolfs Traprenovatie krijgt uw trap binnen één dag een hele nieuwe uitstraling. De bestaande trap is de basis waaraan wordt gewerkt, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Wolfs Traprenovatie is gevestigd in Mill en kan op locatie in de buurt van Son de trap renoveren.

Traprenovatie in Son

Een aantal jaar geleden was het helemaal hip om de trap te bekleden met vloerbedekking. Helaas gaan steeds meer mensen daar de nadelen van ondervinden: vloerbedekking trekt veel stof aan en daarnaast zijn vlekken er amper uit te krijgen. Zeg de vloerbedekking vaarwel en kies voor traprenovatie! Wolfs Traprenovatie komt bij u in locatie in Son om uw trap te renoveren. Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas en uw wanden, behang en vloer worden absoluut niet beschadigd. Binnen één dag heeft u een geheel nieuwe trap.

Lees meer over traprenovatie Son >>

Onze werkwijze: traprenovatie op locatie in Son

Wolfs Traprenovatie verzorgt traprenovatie op locatie in Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Dus ook in Son. Ons bedrijf heeft de juiste vakmensen, mogelijkheden en materialen in huis om renovaties op elke locatie uit te kunnen voeren. We maken van uw woonkamer geen bouwplaats, leveren alles netjes en opgeruimd op en gaan professioneel te werk. Zoals u mag verwachten. Elke trap en elk huis is anders en traprenovatie in Son is daarom echt maatwerk. Wolfs Traprenovatie komt graag eens bij u langs in Son om te overleggen over de mogelijkheden. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende kleuren, materialen en de manier waarop de renovatie wordt aangepakt. Wij adviseren u graag over een maatwerktrap die past in uw interieur.

<h2>Materiaalkeuze voor de renovatie van uw trap in Son</h2>

Bij traprenovatie in Son wordt de bestaande trap als uitgangspunt genomen. Dat betekent dat we niet van een open trap ineens een dichte trap kunnen maken, maar we kunnen de uitstraling van uw trap wel flink verfraaien. De bestaande trap wordt voorzien van zogeheten overzettreden, gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal, laminaat CPL/HPL met aluminium legering of PVC/Vinyl. De toplaag is veilig, stroef, praktisch onverslijtbaar en gaat jarenlang mee.

Lees alles over het materiaal >>

Ook renovatie van trapleuningen en balustrades

Een mooie, bijpassende trapleuning of balustrade, maakt de uitstraling van uw gerenoveerde trap nog completer. Wolfs is leverancier van RVS-trapleuningen en balustrades met ledverlichting. U kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen de leuning van uw trap te laten vervangen, zonder de volledige trap te renoveren.

Bekijk de mogelijkheden voor trapleuningen en balustrades >>

Voordelen van traprenovatie in Son

De voordelen van het kiezen van Wolfs Traprenovatie!

  1. Traprenovatie Son binnen 1 dag.
  2. Zonder hak- of breekwerk.
  3. Topkwaliteit
  4. 10 tot 20 jaar garantie.
  5. CBW-erkend.
  6. Duurzaam.
  7. Geluiddempend.
  8. Veilig (door antisliplaag).
  9. Schoon en hygiënisch
  10. Gemakkelijk te onderhouden.

Bekijk ook de foto’s van de trappen die wij hebben gerenoveerd >>

Ja, ik wil graag vrijblijvend informatie over traprenovatie

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw traprenovatie? Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen wij binnen 1 dag telefonisch contact met je op een de mogelijkheden te bespreken.

Bel direct voor meer informatie 0485 – 455 503

INFORMATIE AANVRAGEN