Trapbekleding Malden2019-09-19T15:28:49+02:00

AL NA ÉÉN DAG UW TRAP GERENOVEERD IN MALDEN

Nieuwe trapbekleding in Malden ?

Een trap renoveren is een specialistische klus alleen voor de echte vakman weggelegd. Wolfs Traprenovatie renoveert uw trap op vakkundige wijze. Een trap bekleden in Malden geeft het interieur in één dag een compleet nieuwe look.

Trapbekleding voor u in Malden ? Wat zijn de nadelen?

Veel mensen hebben nog vloerbedekking op de trap, en daar ondervinden ze steeds meer nadelen van. Vaak wordt het tapijt niet goed gereinigd waardoor het een verzamelplek wordt van schimmel, stof en andere bacteriën. Uw trap in Malden bekleden met laminaat? In één dag renoveren wij uw trap zonder hak- en breekwerk!

Welke materialen wij gebruiken voor uw trap in Malden

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van materiaalsoorten om uw traptreden in Malden te laten bekleden. Onze adviseur laat u graag kennismaken met onze producten. Zo hebben wij HPL overzettreden, duurzaam en slijtvast met een toplaag van een aluminiumlegering. Maar ook PVC/vinyl wordt steeds populairder voor het gebruik van traptreden.

Uw trapbekleding op locatie in Malden ?

Wolfs Traprenovatie renoveert trappen op locatie in heel Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Dus ook in Malden . Binnen 1 dag bekleden wij uw trap vakkundig zodat u er geen omkijken naar heeft. Wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw traprenovatie bij u in Malden ? Neem dan even contact met ons op en wij geven u direct een prijsindicatie voor uw traprenovatie.

Ook in Malden trapleuningen en balustrades

Uiteraard leveren wij ook trapleuningen, balustrades en trapverlichting om uw trap een complete nieuwe uitstraling te geven. Wij hebben een groot assortiment aan mogelijkheden. Laat onze expert u adviseren! Wat zijn de voordelen van trapbekleding in Malden

De voordelen van van Wolfs Trapbekleding

  • Ook in Malden Traprenovatie in 1 dag
  • Zonder hak-of breekwerk
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • 15 jaar garantie
  • CBW-erkend bedrijf
  • Geluiddempend
  • Veilig door antisliplaag
misverstanden over traprenovatie

Informatie aanvragen voor uw traprenovatie?

Ja, ik wil graag meer informatie over Wolfs Traprenovatie.

Laatste blogberichten

cbw