Trapbekleding Nijmegen2019-07-30T11:10:59+02:00

AL NA ÉÉN DAG UW TRAP GERENOVEERD 

UW TRAP GERENOVEERD IN ÉÉN DAG

Wolfs Traprenovatie bekleedt uw bestaande trap met speciaal ontwikkelde overzettreden.
Slijtvast, geluiddempend en makkelijk in onderhoud.

trapbekleding Lent

Nieuwe trapbekleding in Nijmegen ?

Is uw trap toe aan nieuwe trapbekleding? Een trap bekleden in Nijmegen geeft het interieur in één dag een compleet vernieuwd gezicht. Eigenlijk is er van echte renovatie geen sprake. Een bestaande trap wordt namelijk vaak flink verfraaid en vernieuwd. Bij Wolfs Traprenovatie, een in het renoveren van trappen gespecialiseerd bedrijf, blijft de bestaande trap de basis waarop wordt gewerkt. Wolfs Traprenovatie is gevestigd in Mill en kan op locatie in de buurt van Nijmegen de trap renoveren.

Trapbekleding voor u in Nijmegen in elk design

Veel mensen hebben vloerbedekking op de trap liggen, maar daar ondervinden ze steeds meer nadelen van. Het is lastig schoon te krijgen, stofgevoelig en daardoor niet bevorderend voor mensen met allergische reacties. In veel huishoudens moet de vloerbedekking weg van de trap en gaat men op zoek naar een andere vorm van trapbekleding zoals laminaat. U kunt uw trap nu laten renoveren door de vakmensen van Wolfs Traprenovatie in Nijmegen . Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas en uw wanden, behang en vloer worden absoluut niet beschadigd.

Materiaalkeuze voor de trapbekleding van uw trap in Nijmegen

Uw bestaande trap altijd de basis waarop gewerkt wordt wanneer wij aan de slag gaan met uw traprenovatie. Bij traprenovatie Nijmegen wordt de bestaande trap voorzien van zogeheten overzettreden, gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal, laminaat CPL/HPL met aluminium legering of PVC/Vinyl. De toplaag is veilig, stroef, praktisch onverslijtbaar en gaat jarenlang mee.

Onze werkwijze: uw trapbekleding op locatie in Nijmegen

Wolfs Traprenovatie verzorgt trapbekleding op locatie in Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Dus ook in Nijmegen . Wij hebben uiteraard de juiste materialen en mogelijkheden tot onze beschikking om een traprenovatie overal uit te kunnen voeren. Uw woonkamer wordt geen werkplaats, want wij gaan professioneel te werk en leveren alles netjes en opgeruimd op. Iedere trap en elk interieur is anders. Uw trap bekleden in Nijmegen is daarom echt maatwerk. Wolfs komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en de manier van aanpak van de renovatie. Wij adviseren u graag over een maatwerktrap die past in uw interieur.

Ook in Nijmegen leveren wij trapleuningen en balustrades

Een mooie, bijpassende trapleuning of balustrade, maakt de uitstraling van uw gerenoveerde trap nog completer. Wolfs is leverancier van RVS-trapleuningen en balustrades met ledverlichting. U kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen de leuning van uw trap te laten vervangen, zonder de volledige trap te renoveren. Voordelen van trapbekleding in Nijmegen

De 7 voordelen van het kiezen van Wolfs Trapbekleding

  • Ook in Nijmegen Traprenovatie in 1 dag
  • Zonder hak-of breekwerk
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • 15 jaar garantie
  • CBW-erkend bedrijf
  • Geluiddempend
  • Veilig door antisliplaag
trapbekleding Lent

Informatie aanvragen voor uw traprenovatie?

Ja, ik wil graag meer informatie over Wolfs Traprenovatie.

Laatste blogberichten

cbw