Trapbekleding Sint-Oedenrode2019-10-07T13:54:55+02:00

TRAPBEKLEDING IN SINT-OEDENRODE

Nieuwe trapbekleding in Sint-Oedenrode?

Een trap renoveren vereist professionele kennis van een vakman. Wolfs Traprenovatie bekleedt uw trap op een professionele wijze. Een trap bekleden in Sint-Oedenrode geeft uw interieur in één dag een compleet nieuwe uitstraling.

Trapbekleding voor u in Sint-Oedenrode? Wat zijn de nadelen?

Veel mensen hebben nog vloerbedekking op de trap, en daar ondervinden ze steeds meer nadelen van. Vaak wordt het tapijt niet goed gereinigd waardoor het een verzamelplek wordt van schimmel, stof en andere bacteriën. Uw trap in Sint-Oedenrode bekleden met laminaat? In één dag renoveren wij uw trap zonder hak- en breekwerk!

Welke materialen wij gebruiken voor uw trap in Sint-Oedenrode

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van materiaalsoorten om uw traptreden in Sint-Oedenrode te laten bekleden. Onze adviseur laat u graag kennismaken met onze producten. Zo hebben wij HPL overzettreden, duurzaam en slijtvast met een toplaag van een aluminiumlegering. Maar ook PVC/vinyl wordt steeds populairder voor het gebruik van traptreden.

Uw trapbekleding op locatie in Sint-Oedenrode?

Wolfs Traprenovatie renoveert trappen op locatie in heel Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Dus ook in Sint-Oedenrode . Binnen 1 dag bekleden wij uw trap vakkundig zodat u er geen omkijken naar heeft. Wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw traprenovatie bij u in Sint-Oedenrode ? Neem dan even contact met ons op en wij geven u direct een prijsindicatie voor uw traprenovatie.

Ook in Sint-Oedenrode trapleuningen en balustrades

Uiteraard leveren wij ook trapleuningen, balustrades en trapverlichting om uw trap een complete nieuwe uitstraling te geven. Wij hebben een groot assortiment aan mogelijkheden. Laat onze expert u adviseren! Wat zijn de voordelen van trapbekleding in Sint-Oedenrode

De voordelen van van Wolfs Trapbekleding

 • Ook in Sint-Oedenrode Traprenovatie in 1 dag
 • Zonder hak-of breekwerk
 • Gemakkelijk in onderhoud
 • 15 jaar garantie
 • CBW-erkend bedrijf
 • Geluiddempend
 • Veilig door antisliplaag
misverstanden over traprenovatie

Informatie aanvragen voor uw traprenovatie?

Ja, ik wil graag meer informatie over Wolfs Traprenovatie.

  Laatste blogberichten

  cbw
  Ga naar de bovenkant