Trapbekleding Veghel2019-08-08T09:13:17+02:00

AL NA ÉÉN DAG UW TRAP GERENOVEERD 

UW TRAP GERENOVEERD IN ÉÉN DAG

Wolfs Traprenovatie bekleedt uw bestaande trap met speciaal ontwikkelde overzettreden.
Slijtvast, geluiddempend en makkelijk in onderhoud.

trapbekleding Lent

U zoekt nieuwe trapbekleding in Veghel?

Een trap renoveren is een specialistische klus alleen voor de echte vakman weggelegd. Wolfs Traprenovatie renoveert uw trap op vakkundige wijze. Een trap bekleden in Veghel geeft het interieur in één dag een compleet nieuwe look.

Trapbekleding voor u in Veghel? Wat zijn de nadelen?

Veel mensen hebben nog vloerbedekking op de trap, en daar ondervinden ze steeds meer nadelen van. Vaak wordt het tapijt niet goed gereinigd waardoor het een verzamelplek wordt van schimmel, stof en andere bacteriën. Uw trap in Veghel bekleden met laminaat? In één dag renoveren wij uw trap zonder hak- en breekwerk!

Welke materialen wij gebruiken voor uw trap in Veghel

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van materiaalsoorten om uw traptreden in Veghel te laten bekleden. Onze adviseur laat u graag kennismaken met onze producten. Zo hebben wij HPL overzettreden, duurzaam en slijtvast met een toplaag van een aluminiumlegering. Maar ook PVC/vinyl wordt steeds populairder voor het gebruik van traptreden.

Uw trapbekleding op locatie in Veghel?

Wolfs Traprenovatie renoveert trappen op locatie in heel Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Dus ook in Veghel. Binnen 1 dag bekleden wij uw trap vakkundig zodat u er geen omkijken naar heeft. Wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw traprenovatie bij u in Veghel? Neem dan even contact met ons op en wij geven u direct een prijsindicatie voor uw traprenovatie.

Ook in Veghel trapleuningen en balustrades

Uiteraard leveren wij ook trapleuningen, balustrades en trapverlichting om uw trap een complete nieuwe uitstraling te geven. Wij hebben een groot assortiment aan mogelijkheden. Laat onze expert u adviseren! Wat zijn de voordelen van trapbekleding in Veghel

De voordelen van van Wolfs Trapbekleding

  • Ook in Veghel Traprenovatie in 1 dag
  • Zonder hak-of breekwerk
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • 15 jaar garantie
  • CBW-erkend bedrijf
  • Geluiddempend
  • Veilig door antisliplaag
trapbekleding Veghel

Informatie aanvragen voor uw traprenovatie?

Ja, ik wil graag meer informatie over Wolfs Traprenovatie.

Laatste blogberichten

cbw