Traprenovatie Veldhoven

De trap is vaak een van de eerste dingen die je ziet wanneer je binnenkomt. Het is dus van belang dat hij er goed uit ziet. Wanneer u kiest voor een traprenovatie in Veldhoven krijgt uw trap binnen één dag een geheel nieuwe look. Het is eigenlijk geen echte renovatie, want de bestaande trap wordt flink vernieuwd en verfraaid. Bij Wolfs Traprenovatie, een in het renoveren van trappen gespecialiseerd bedrijf, blijft de bestaande trap de basis waarop wordt gewerkt. Wolfs Traprenovatie is gevestigd in Mill en kan op locatie in de buurt van Veldhoven de trap renoveren.

Traprenovatie in Veldhoven

Heb je nog vloerbedekking op je trap liggen? Dat is geen unicum. Een aantal jaar geleden was vloerbedekking een erg populair materiaal om de trap mee te bekleden. Vloerbedekking heeft voordelen, maar vooral veel nadelen. Zo trekt het erg veel stof aan, wat niet fijn is voor mensen met een allergie. En denk eens aan alle vlekken die er nooit meer vanaf gaan. Kies voor traprenovatie met een materiaal dat duurzaam, praktisch, veilig en bovendien mooi is. De vakmensen van Wolfs Traprenovatie in Veldhoven komen met alle plezier een nieuw leven aan uw trap geven. Hak- en breekwerk komt er niet aan te pas en uw vloer en behang ondervinden absoluut geen schade aan de renovatie.

Lees meer over traprenovatie Veldhoven >>

Materiaalkeuze voor de renovatie van uw trap in Veldhoven

Bij traprenovatie in Veldhoven vormt uw bestaande trap de basis waarop er gewerkt wordt. We kunnen dus niet van een dichte trap ineens een open trap maken, maar de trap krijgt wel een heel nieuw gezicht. De trap wordt bekleed met zogenaamde overzettreden, die zijn gemaakt van speciaal ontwikkeld materiaal, laminaat, CPL/HPL met aluminium legering of PVC/Vinyl. De toplaag is veilig, stroef, praktisch onverslijtbaar en gaat jarenlang mee.

Lees alles over het materiaal >>

Onze werkwijze: traprenovatie op locatie in Veldhoven

Wolfs Traprenovatie verzorgt traprenovatie op locatie in Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Dus ook in Veldhoven. Wij hebben uiteraard de juiste materialen en mogelijkheden tot onze beschikking om een renovatie overal uit te kunnen voeren. Ben maar niet bang: uw woonkamer wordt niet veranderd in een bouwput, we gaan professioneel te werk en leveren alles weer in topstaat af. Mét nieuwe trap. Iedere trap en elk interieur is anders. Traprenovatie in Veldhoven  is daarom echt maatwerk. Wolfs komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en de manier van aanpak van de renovatie. Wij adviseren u graag over een maatwerktrap die past in uw interieur.

Ook renovatie van trapleuningen en balustrades

U kunt er voor kiezen je trap compleet te maken met een bijpassende trapleuning, verlichting of een balustrade. Wolfs Traprenovatie is leverancier van RVS-trapleuningen en balustrades met ledverlichting. U kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen de leuning van uw trap te laten vervangen, zonder de volledige trap te renoveren.

Bekijk de mogelijkheden voor trapleuningen en balustrades >>

Voordelen van traprenovatie in Veldhoven

De voordelen van het kiezen van Wolfs Traprenovatie!

  1. Traprenovatie Veldhoven binnen 1 dag.
  2. Zonder hak- of breekwerk.
  3. Topkwaliteit
  4. 10 tot 20 jaar garantie.
  5. CBW-erkend.
  6. Duurzaam.
  7. Geluiddempend.
  8. Veilig (door antisliplaag).
  9. Schoon en hygiënisch
  10. Gemakkelijk te onderhoVeldhoven.

Bekijk ook de foto’s van de trappen die wij hebben gerenoveerd >>

Ja, ik wil graag vrijblijvend informatie over traprenovatie

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw traprenovatie? Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen wij binnen 1 dag telefonisch contact met je op een de mogelijkheden te bespreken.

Bel direct voor meer informatie 0485 – 455 503

INFORMATIE AANVRAGEN