FAQ items aan het laden...
Traprenovatie Velp2018-09-29T15:24:00+02:00

Traprenovatie Velp

Een trap is dan wel noodzakelijk in een huis met meerdere verdiepingen, dat betekent niet dat hij niet de beste aandacht verdient. Het is vaak een van de eerste dingen die u ziet wanneer u een woning komt en daardoor zal hij meteen in het oog springen. Het liefst positief toch? Kiest u voor traprenovatie in Velp, dan krijgt uw trap binnen één dag een hele nieuwe uitstraling. De bestaande trap wordt flink onder handen genomen en vernieuwd en verfraaid. Bij Wolfs Traprenovatie, een in het renoveren van trappen gespecialiseerd bedrijf, blijft de bestaande trap de basis waarop wordt gewerkt. Wolfs Traprenovatie is gevestigd in Mill en kan op locatie in de buurt van Velp de trap renoveren.

Traprenovatie in Velp

Heb je nog vloerbedekking op je trap liggen? Dat is geen unicum. Een aantal jaar geleden was vloerbedekking een erg populair materiaal om de trap mee te bekleden. Vloerbedekking heeft voordelen, maar vooral veel nadelen. Zo trekt het erg veel stof aan, wat niet fijn is voor mensen met een allergie. En denk eens aan alle vlekken die er nooit meer vanaf gaan. Kies voor traprenovatie met een materiaal dat duurzaam, praktisch, veilig en bovendien mooi is. De vakmensen van Wolfs Traprenovatie in Velp komen met alle plezier een nieuw leven aan uw trap geven. Hak- en breekwerk komt er niet aan te pas en uw vloer en behang ondervinden absoluut geen schade aan de renovatie.

Lees meer over traprenovatie Velp >>

Materiaalkeuze voor de renovatie van uw trap in Velp

Bij traprenovatie in Velp vormt uw bestaande trap de basis waarop er gewerkt wordt. We kunnen dus niet van een dichte trap ineens een open trap maken, maar de trap krijgt wel een heel nieuw gezicht. De trap wordt bekleed met zogenaamde overzettreden, die zijn gemaakt van speciaal ontwikkeld materiaal, laminaat, CPL/HPL met aluminium legering of PVC/Vinyl. De toplaag is veilig, stroef, praktisch onverslijtbaar en gaat jarenlang mee.

Lees alles over het materiaal >>

Onze werkwijze: traprenovatie op locatie in Velp

Wolfs Traprenovatie verzorgt traprenovatie op locatie in Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Dus ook in Velp. Wij hebben uiteraard de juiste materialen en mogelijkheden tot onze beschikking om een renovatie overal uit te kunnen voeren. Ben maar niet bang: uw woonkamer wordt niet veranderd in een bouwput, we gaan professioneel te werk en leveren alles weer in topstaat af. Mét nieuwe trap. Iedere trap en elk interieur is anders. Traprenovatie in Velp  is daarom echt maatwerk. Wolfs komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en de manier van aanpak van de renovatie. Wij adviseren u graag over een maatwerktrap die past in uw interieur.

Ook renovatie van trapleuningen en balustrades

U kunt er voor kiezen je trap compleet te maken met een bijpassende trapleuning, verlichting of een balustrade. Wolfs Traprenovatie is leverancier van RVS-trapleuningen en balustrades met ledverlichting. U kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen de leuning van uw trap te laten vervangen, zonder de volledige trap te renoveren.

Bekijk de mogelijkheden voor trapleuningen en balustrades >>

Voordelen van traprenovatie in Velp

De voordelen van het kiezen van Wolfs Traprenovatie!

 1. Traprenovatie Velp binnen 1 dag.
 2. Zonder hak- of breekwerk.
 3. Topkwaliteit
 4. 10 tot 20 jaar garantie.
 5. CBW-erkend.
 6. Duurzaam.
 7. Geluiddempend.
 8. Veilig (door antisliplaag).
 9. Schoon en hygiënisch
 10. Gemakkelijk te onderhoVelp.

Bekijk ook de foto’s van de trappen die wij hebben gerenoveerd >>

DE 7 VOORDELEN VAN WOLFS

 • Traprenovatie in 1 dag

 • Zonder hak-of breekwerk

 • Gemakkelijk in onderhoud

 • 15 jaar garantie

 • CBW-erkend bedrijf

 • Geluiddempend

 • Veilig door antisliplaag

cbw logo

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Afspraak maken_Wij bellen u graag terug! (2)
Wij bellen u gratis terug
gerenoveerde trap Wolfs
traprenovatie in Boxmeer

Klantervaringen

We willen jullie graag nog een keer bedanken voor het prachtige werk dat verricht is door meneer Wolfs. Onze trap én trapleuning zijn een plaatje! Het valt wel op dat de kindjes opvallend vaak moeten plassen deze dagen nu de lampjes automatisch aangaan. Iedereen die binnenkomt, krijgt direct een uitgebreide demonstratie. Een echte aanrader. Dank voor de correcte contactmomenten bij offerte en afhandeling en het keurige werk tijdens de montage. Erg plezierig en goed om te zien dat echt vakmanschap nog bestaat!

Familie Martens – Helmond

Bij dezen wil ik jullie bedanken voor de mooie trap die bij ons geleverd.Wat er is afgesproken tijdens de offertebespreking is ook daadwerkelijk waargemaakt. Er is netjes , schoon en op tijd geleverd. Voor iedereen die hun trap wil laten renoveren kan ik iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen.

Fam. Peters – Boxmeer
Vorige week is onze trap door jullie gerenoveerd.
Het is echt heel mooi geworden!
Zoals ik het in gedachte had…de hal is nu een geheel geworden, alles mooi op elkaar afgestemd.
Ook zeer tevreden over de manier van werken, secuur en heel vriendelijk.
Mevr. van Dijk uit Eindhoven

Nieuwste blogberichten

Ja, ik wil graag vrijblijvend informatie over traprenovatie

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw traprenovatie? Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen wij binnen 1 dag telefonisch contact met je op een de mogelijkheden te bespreken.

Bel direct voor meer informatie 0485 – 455 503

INFORMATIE AANVRAGEN