Traprenovatie Venray

Waar u ook binnenkomt: waarschijnlijk is het de trap die als een van de eerste dingen in het oog springt. Krijgt u bij binnenkomst geen fijn gevoel meer en is uw trap inmiddels echt aan een nieuwe look toe? Met een traprenovatie in Venray krijgt uw trap binnen één dag een heel nieuw gezicht. Van traprenovatie is er eigenlijk geen sprake, want de bestaande trap krijgt een flinke opfrisbeurt. Bij Wolfs Traprenovatie, een in het renoveren van trappen gespecialiseerd bedrijf, blijft de bestaande trap de basis waarop wordt gewerkt. Wolfs Traprenovatie is gevestigd in Mill en kan op locatie in de buurt van Venray de trap renoveren.

Traprenovatie in Venray

Heb je nog vloerbedekking op je trap liggen? Dat is geen unicum. Een aantal jaar geleden was vloerbedekking een erg populair materiaal om de trap mee te bekleden. Vloerbedekking heeft voordelen, maar vooral veel nadelen. Zo trekt het erg veel stof aan, wat niet fijn is voor mensen met een allergie. En denk eens aan alle vlekken die er nooit meer vanaf gaan. Kies voor traprenovatie met een materiaal dat duurzaam, praktisch, veilig en bovendien mooi is. De vakmensen van Wolfs Traprenovatie in Venray komen met alle plezier een nieuw leven aan uw trap geven. Hak- en breekwerk komt er niet aan te pas en uw vloer en behang ondervinden absoluut geen schade aan de renovatie.

Lees meer over traprenovatie Venray >>

Materiaalkeuze voor de renovatie van uw trap in Venray

Bij traprenovatie in Venray vormt uw bestaande trap de basis waarop er gewerkt wordt. We kunnen dus niet van een dichte trap ineens een open trap maken, maar de trap krijgt wel een heel nieuw gezicht. De trap wordt bekleed met zogenaamde overzettreden, die zijn gemaakt van speciaal ontwikkeld materiaal, laminaat, CPL/HPL met aluminium legering of PVC/Vinyl. De toplaag is veilig, stroef, praktisch onverslijtbaar en gaat jarenlang mee.

Lees alles over het materiaal >>

Onze werkwijze: traprenovatie op locatie in Venray

Wolfs Traprenovatie verzorgt traprenovatie op locatie in Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Dus ook in Venray. Wij hebben uiteraard de juiste materialen en mogelijkheden tot onze beschikking om een renovatie overal uit te kunnen voeren. Ben maar niet bang: uw woonkamer wordt niet veranderd in een bouwput, we gaan professioneel te werk en leveren alles weer in topstaat af. Mét nieuwe trap. Iedere trap en elk interieur is anders. Traprenovatie in Venray  is daarom echt maatwerk. Wolfs komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en de manier van aanpak van de renovatie. Wij adviseren u graag over een maatwerktrap die past in uw interieur.

Ook renovatie van trapleuningen en balustrades

U kunt er voor kiezen je trap compleet te maken met een bijpassende trapleuning, verlichting of een balustrade. Wolfs Traprenovatie is leverancier van RVS-trapleuningen en balustrades met ledverlichting. U kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen de leuning van uw trap te laten vervangen, zonder de volledige trap te renoveren.

Bekijk de mogelijkheden voor trapleuningen en balustrades >>

Voordelen van traprenovatie in Venray

De voordelen van het kiezen van Wolfs Traprenovatie!

  1. Traprenovatie Venray binnen 1 dag.
  2. Zonder hak- of breekwerk.
  3. Topkwaliteit
  4. 10 tot 20 jaar garantie.
  5. CBW-erkend.
  6. Duurzaam.
  7. Geluiddempend.
  8. Veilig (door antisliplaag).
  9. Schoon en hygiënisch
  10. Gemakkelijk te onderhoVenray.

Bekijk ook de foto’s van de trappen die wij hebben gerenoveerd >>

Ja, ik wil graag vrijblijvend informatie over traprenovatie

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw traprenovatie? Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen wij binnen 1 dag telefonisch contact met je op een de mogelijkheden te bespreken.

Bel direct voor meer informatie 0485 – 455 503

INFORMATIE AANVRAGEN