Je trap sfeervol aankleden met trapverlichting

Heb je al eens gedacht aan trapverlichting? Trapverlichting is niet alleen heel erg stijlvol, het is ook nog eens heel erg veilig. Wanneer je voor de juiste trapverlichting kiest krijgt je hele interieur in een keer een flinke boost. Maar hoe pak je zoiets aan? Wij leggen het uit.

Een veilige trap is natuurlijk hartstikke belangrijk. Maar daarnaast wil het oog ook wat. Dus hoe mooi is het als je het esthetische kunt combineren met veiligheid? Wanneer je kiest voor ledverlichting combineer je het veilige met het stijlvolle: een perfecte combinatie! De trapbekleding van Wolfs Traprenovatie is uitermate geschikt om te combineren met trapverlichting.

Trapverlichting: twee manieren

Je kunt je traptreden op twee manieren uitrusten met trapverlichting: onder de treden of erin. Trapverlichting is te dimmen en je kunt het dus naadloos aansluiten op je wensen. Maar kost die verlichting niet allemaal extra elektriciteit? Nee hoor! Ledverlichting is hartstikke zuinig en verbruikt tot 80% minder energie dan een spaar- of gloeilamp. Niet alleen leuk voor uw interieur, uw bankrekening wordt er ook nog eens blij van.

Een verlichte trapleuning

Liever geen verlichte traptreden, maar toch iets meer licht in het trapgat? Je kunt ook kiezen voor een verlichte trapleuning, die ook uitgerust is met ledverlichting. Deze verlichting kun je in alle kleuren instellen, waardoor je er zelfs voor kunt kiezen op elk moment een andere kleur te hebben. Makkelijk als je je muren een keer opnieuw schildert!

Je kunt ook kiezen voor een rvs-trapleuning met houtlook. Zo krijg je het onderhoudsarme van rvs, maar de look van hout. Kies voor een trapleuning in dezelfde kleur als uw trap en kleed het aan met trapverlichting. Je zult zien dat dit een prachtig resultaat geeft!

Afstandsbediening of sensor

Bij de trapverlichting krijg je een afstandsbediening of sensor. Zo kun je zelf bepalen wanneer de verlichting moet branden en welke sterkte hij moet hebben. Met een sensor kun je de verlichting zo instellen dat hij pas aangaat als je in de buurt van de trap komt. Dat bespaart nog eens extra stroom!

Wil jij ook net wat meer sfeer en veiligheid in huis? Kies dan voor een trap met trapverlichting. Je haalt daarmee zeker iets unieks in huis! Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.