Vakantie in eigen tuin

Het is weer heerlijk weer en zo midden in het zomerseizoen is er toch niets fijner dan lekker van de zon genieten in je eigen tuin? Deze vakantie hoef je het helemaal niet in het zuiden te zoeken, vakantie in eigen tuin is ook een hele fijne optie!

Op vakantie draait het natuurlijk vooral om ontspannen. Heerlijk loungen en zoveel mogelijk relaxen. Met een fijne loungeset voor in de tuin voeg je echt een relaxte factor toe aan je tuin. Een loungeset zit heerlijk én het maakt je tuin ook nog eens een stuk gezelliger. Het mooie aan een loungeset is dat je er alleen van kunt genieten, maar dat er ook genoeg plek is voor vrienden en familie. Voor een echt zomergevoel kun je het best kiezen voor een loungeset met natuurlijke producten, zoals riet, bamboe en hout.

Vakantie in eigen tuin: lekker in de hangmat

Een hangmat is natuurlijk de ultieme vakantie-accessoire. Wie droomt er nu niet van om lekker op een parelwitstrand in een hangmat een cocktail te drinken uit een kokosnoot? Een hangmat haalt je exotische droom alvast wat dichterbij. Heb je geen bomen om je hangmat aan op te hangen? Er zijn tegenwoordig gewoon hangmatten mét steun te koop.

 

De perfecte tuinset

Naast loungesets bestaan er ook dining- en bistrosets, waar je lekker van een hapje kunt genieten. Een bistroset is een kleine tafel met stoelen en perfect voor een romatische avond voor twee. Een diningset is wat praktischer en bestaat uit hoge of lage stoelen. Natuurlijk kun je ook voor een combinatie tussen een lounge én diningset kiezen.

 

Buitenkeuken

De vakantie in eigen tuin maak je af met het beste eten. En ook daar kun je thuis gewoon voor zorgen met een barbecue of zelfs een buitenkeuken. Als je een barbecue inbouwt wordt het koken nog exclusiever. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, van een paar steigerhouten balken knutsel je zo een werkbank in elkaar. We zien de trend van Low & Slow BBQ’en steeds meer groeien: niet meer alleen een hamburger en saté op de grill, maar ook een lekker visje, pulled pork, spareribs en heerlijke gegrilde groenten als bijgerecht.

 

Met deze tips maak je van je eigen thuis een heerlijke vakantieplek. Geniet van het weer!