VEELGESTELDE VRAGEN TRAPRENOVATIE

Wij renoveren trappen van hout, staal, beton en betegelde trappen. Voor iedere trap hebben wij een passende oplossing. Maak een foto van u bestaande trap en stuur deze naar info@wolfstraprenovatie.nl en wij zullen contact met u opnemen en u informeren over de mogelijkheden.

Niet alleen de trap kan compleet bekleed worden, maar ook uw overloop of hal kunnen in een renovatie meegenomen worden, waardoor er een prachtig geheel ontstaat. Uiteraard kan dit alleen als u de trap ook bij ons laat renoveren.

Trappen moeten ontdaan zijn van de vloerbedekking en losse delen. Harde lijmresten kunnen blijven zitten. Wilt u graag meer advies hierover? Stuur dan even een mail naar info@wolfstraprenovatie.nl 

De trap is absoluut niet glad, want er zit standaard een antisliplaag verwerkt in onze materialen. Daarnaast is het materiaal onderhoudsvrij en slijt de trap bijna niet.

Wij gebruiken alleen materialen van absolute topkwaliteit. Daarom ontvangt u tien tot twintig jaar garantie op de kwaliteit en veiligheid van uw trap. Tevens zijn wij CBW-erkend, waardoor uw rechten als consument gewaarborgd zijn.

Wij zijn afhankelijk van de aard en de algehele staat van uw trap. Wij komen bij u langs en nemen de stalen en kleurdesigns mee, zodat we samen met u kunnen bekijken wat uw wensen zijn en wat mogelijk is. Welke kleur, welk model, en welke overige mogelijkheden passen het beste bij uw trap? Deze zaken zijn prijsbepalend.

Wij renoveren niet alleen uw trap maar ook de zijkanten. Ook voorzien wij uw trap met LED-verlichting, leuningen in diversen stijlen en designs. Balustrades en uw hal of overloop.

Dit is zeker mogelijk bij Wolfs Traprenovatie. Hierin bieden wij weer verschillende opties aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ook betonnen trappen kunnen worden voorzien met een trapbekleding van Wolfs Traprenovatie. Geen probleem.

Ja, ook een open trap kunnen wij renoveren. Graag informeren wij u wat de mogelijkheden hierin zijn. Maak een foto van uw bestaande open trap en stuur deze naar info@wolfstraprenovatie.nl en wij nemen contact met u op.

Ja, wij hebben een prachtig assortiment aan LED-trapverlichting. Wij adviseren u graag naar de mogelijkheden.

INFORMATIE AANVRAGEN

Ja, ik wil graag vrijblijvend informatie over traprenovatie

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw traprenovatie? Nadat u het formulier hebt ingevuld nemen wij binnen 1 dag telefonisch contact met u op een de mogelijkheden te bespreken.

Bel direct voor meer informatie met Wolfs:

0485 – 455 503

Door het verzenden van dit formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring.