Maak je trap veilig met een verlichte trapleuning

Ben je van plan je trap te gaan renoveren? Dan is het eerste waaraan je denkt natuurlijk de nieuwe bekleding van de trap. Maar wist je dat er ook opties zijn om je trapleuning mooier maar vooral ook veiliger te maken? Bijvoorbeeld met een verlichte trapleuning.

Traphallen zijn nu eenmaal niet de meest verlichte ruimtes van het huis. Het is er vaak wat donkerder waardoor de kans bestaat dat je uitglijdt en ten val komt, of iets over het hoofd ziet. Met een verlichte trapleuning kun je dit lichtverlies compenseren. Daarnaast maakt het je trapleuning een stuk veiliger want hij valt een stuk beter op.

Verlichte trapleuning

Kies er daarom voor om je trapleuning te voorzien van LED verlichting. Dat is energiezuinig en ook nog eens een stuk veiliger. Daarnaast geeft de verlichting heel erg veel sfeer en krijgt je trapleuning een luxe uitstraling. De trap is toch vaak een wat ondergewaardeerd onderdeel van je interieur en met LED verlichting valt hij net wat meer op.

Er zijn heel erg veel verschillende LED tinten te verkrijgen, zodat je je verlichte trapleuning helemaal kunt aanpassen aan je eigen stijl en interieur. Verlicht de trapleuning over de hele lengte zodat het een strakke, luxe uitstraling krijgt.

Je trap verlichten

Vind je een verlichte trapleuning nog niet genoeg? Je kunt er ook voor kiezen om je traptreden te voorzien van verlichting. Dit maakt je trap nog veiliger en kun je in het donker veilig de trap betreden. Ook hier zijn er weer tal van mogelijkheden qua verlichting, van fel tot warm of koel blauw licht wat wat op daglicht lijkt.