Maak een vestiaire onder je trap!

Eindelijk heb je een grote woning gekocht. Genoeg ruimte voor al je spullen, had je gedacht. Maar in de praktijk blijkt dat alle opbergruimten in een mum van tijd alweer gevuld zijn. Waar ga je de rest nu toch weer laten? Gelukkig kun je ook heel wat spullen kwijt op plekken waarvan je het in de eerste instantie niet had gedacht. Bijvoorbeeld onder je trap! Een vestiaire onder de trap is niet alleen makkelijk, het staat ook nog eens heel erg mooi.

Kom je thuis ruimte tekort? Wees dan eens creatief en bewandel niet alleen de gebaande paden. Een kast is voor de hand liggend, maar daarvoor moet je wel weer veel ruimte inleveren. De ruimte onder de trap wordt nogal eens vergeten en dat is niet gek, maar wel zonde. Een vestiaire onder de trap is een makkelijke oplossing voor schoenen, proviand of jassen!

Personaliseer!

Een vestiaire onder de trap kun je helemaal in je eigen stijl maken, zodat hij perfect past bij je interieur. Kies precies zoveel lades, planken en kapstokken als je zelf wilt, tot hij naar je zin is. Maak ook vooral een plek voor je paraplu’s en maak het af met wat mooie planten of een schilderij.

Let op de stijl!

Het is erg belangrijk dat je bij het maken van een vestiaire onder de trap de stijl van je woning in het achterhoofd houdt. Wanneer je een houten trap hebt, kun je de vestiaire het beste afwerken met hout of met een mooi contrast. Je kunt veel zelf doen, maar wij helpen je ook graag.

De trap renoveren

Is je trap enigszins verouderd? Dan is het maken van een prachtige vestiaire onder de trap natuurlijk zonde. Als je het doet, doe het dan goed en neem meteen de hele trap onder handen. Bij Wolfs Traprenovatie bent u daarvoor aan het juiste adres. We kijken welke stijl het beste bij uw woning past en passen de vestiaire helemaal aan uw wensen aan.