Waarom het een slecht idee is lijmresten zelf van je trap te verwijderen

Is je trap aan vervanging toe en hik je een beetje tegen een traprenovatie aan? Veel mensen denken dat het een monsterklus is, maar dat valt in de praktijk heel erg mee. Een traprenovatie is vaak binnen één dag gepiept. Natuurlijk zul je zelf wel wat voorwerk moeten doen, zoals het verwijderen van je trapbekleding. En daarbij hebben we goed nieuws voor je: je lijmresten hoef je niet zelf te verwijderen.

Je bent echt niet de enige die op ziet tegen een verbouwing. Of het nu je keuken, badkamer of trap is: het kost altijd even moeite en vooral als het lang duurt ben je er al snel klaar mee. Dit is ook de reden dat veel mensen voor een traprenovatie kiezen, want dan heb je geen hak- en breekwerk.

Laat die lijmresten maar gewoon zitten

Oude trappen zijn vaak bekleed met vloerbedekking of laminaat. Voordat wij kunnen beginnen met de renovatie van je trap, moet die bekleding er natuurlijk af. Jouw kale trap is namelijk de basis voor je gerenoveerde trap. Maar… dan blijven nog wel wat lijmresten achter. Daar hoef je je gelukkig geen zorgen over te maken. Wanneer wij je trap komen renoveren gebruiken we speciale geluiddempende bruislijm. In deze lijm ontstaan luchtkamers die alle oneffenheden opvullen, waardoor oude lijmresten helemaal niet worden hoeven weggehaald en je trap klaar is voor een nieuw leven.

Stop dus met zoeken naar tips over het verwijderen van lijmresten (iets met cola…?) en laat het renoveren van je trap over aan een professional. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in traprenovatie en volgen trends en ontwikkelingen op de voet. Zo kunnen we altijd de beste kwaliteit leveren en is jouw trap altijd bij de tijd.

Zin gekregen in een nieuwe trap? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij je langs om je te adviseren.