Waarom je in 2020 voor traprenovatie moet gaan

Is je oude trap eigenlijk een beetje aan vervanging toe? Of heb je net je huis opgeknapt en valt je oudere trap nu wat uit de toon? Traprenovatie is een gemakkelijke manier om je trap een nieuw leven te geven. In deze blog vertellen we je waarom je in 2020 voor traprenovatie moet gaan. 

1. Traprenovatie is veilig

Heb je nog een oude, eikenhouten trap? Van de trap vallen is levensgevaarlijk. Ook voor huisdieren en kinderen is zo’n trap niet ideaal. Met een traprenovatie word je trap voorzien van een speciale antisliplaag waardoor de kans op glijpartijen een stuk kleiner wordt.

2. Traprenovatie is duurzaam

Heb je nog een vloerbedekking op je trap liggen? Vloerbedekking heeft veel nadelen. Zo trekt het stof aan, moet je het vaak stofzuigen en gaat het over het algemeen niet erg lang mee. De materialen die we gebruiken tijdens een traprenovatie gaan jarenlang mee, van een gerenoveerde trap heb je wel dertig jaar plezier!

3. Traprenovatie vergt weinig onderhoud

Om even door te gaan op die vloerbedekking: met traprenovatie is je trap stofzuigen verleden tijd. Ook van vlekken in je trap kun je afscheid nemen, voortaan heb je een trap die gemakkelijk schoon te houden is.

4. Traprenovatie is modern

Heb je een modern huis? Een gerenoveerde trap past daar perfect binnen. We hebben tal van ontwerpen, maar ze hebben allemaal één ding gemeen en dat is hun strakke, moderne look. Een trap is meestal een van de eerst dingen die je ziet wanneer je je huis binnenkomt, dus dan mag het wel een beetje een blikvanger zijn, toch?

5. Een traprenovatie is zo gepiept

Heb je geen zin in dagenlange sloopwerkzaamheden en werklui over de vloer? Geen nood, een traprenovatie is zo gepiept. Vaak heb je binnen één dag al een nieuwe trap en vind je weinig overlast van de werkzaamheden. Onze collega’s ruimen hun spullen netjes op en van sloop- en breekwerk is geen sprake.

Ben je benieuwd wat een traprenovatie kost? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.