DE WERKWIJZE VAN
WOLFS TRAPRENOVATIE

1. U eerste contact met Wolfs Traprenovatie

U hebt contact gezocht met Wolfs via het contactformulier of direct telefonisch contact opgenomen. In beide gevallen neemt Ine Wolfs persoonlijk contact met u op om een adviesgesprek in te plannen bij u thuis. Is Ine niet in de gelegenheid om u te woord te staan dan wordt u doorgestuurd naar een telefoniste die een notitie opneemt, waarna Ine Wolfs u terugbelt.

2. Adviesgesprek bij u thuis

De mogelijkheden voor uw trapbekleding en kleuren zijn enorm. Daarom komen wij graag bij u langs om dit samen met u te bespreken en zodoende een juiste keuze te kunnen maken. Samen met Ine bekijkt u de collectie en afwerkingsmogelijkheden. Uw bestaande trap wordt opgemeten en u ontvangt binnen twee dagen een passende offerte.

3. U gaat akkoord met ons prijsvoorstel

Heeft u besloten om de traprenovatie te laten uitvoeren door Wolfs Traprenovatie? Dan gaat Ine Wolfs samen met u een geschikte montagedag plannen. Wij adviseren onze klanten om in de praktijk rekening te houden met een doorlooptijd van ca 4 weken: van akkoord prijsvoorstel tot en met de oplevering van uw traprenovatie.

4. Montagedag

Onze monteurs zullen op de afgesproken dag en tijd, meestal tussen 7.30 en 8.00 ‘s ochtends, bij u aanwezig zijn om te starten met de traprenovatie. Zij zullen een tent opzetten waaronder de zaagwerkzaamheden zullen plaatsvinden. Wij komen met een mobiel ingerichte werkplaats zodat u geen last heeft van stof en geluidsoverlast in uw huis.

5. We meten uw trap op

Onze monteurs zullen met behulp van trapmallen uw trap opmeten om zo een perfecte aansluiting te krijgen. Iedere traptrede wordt afzonderlijk opgemeten en op maat gezaagd in de mobiele werkplaats zodat u zo weinig overlast hebt. Een precisiewerk dat u gerust aan Wolfs kunt overlaten!

6. Traptreden bevestigen

Wij bevestigen iedere traptrede met bruislijm. Deze lijm heeft een uitstekende hechting en heeft een geluiddempende werking. De bruislijm vult alle oneffenheden en gaten in uw oude trap. Zodra de traptreden zijn bevestigd zorg de lijm voor een glad en waterpas resultaat.

7. We werken de traptreden netjes af

De naden tussen de traptreden en de zijwangen worden netjes afgewerkt met speciale kit zodat deze naadloos aansluit. Hierdoor kan er geen vuil of vocht tussenkomen.

8. We ruimen alles netjes op

Nadat onze monteurs klaar zijn met de werkzaamheden van uw traprenovatie zullen zij alles netjes poetsen en opruimen. Alle restmaterialen worden door ons meegenomen waardoor u dus niet blijft zitten met restafval.

9. U ontvangt een garantiecertificaat

Na iedere traprenovatie ontvang u van ons een garantiecertificaat. Een garantiecertificaat van maar liefst 15 jaar op de constructie. Wij hebben al meer dan 5000 klanten blij mogen maken met een traprenovatie van Wolfs. Bent u de volgende?

Informatie aanvragen

Ja, ik wil graag meer informatie over Wolfs Traprenovatie.

Door het verzenden van dit formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Werkwijze van Wolfs Traprenovatie
trapbekleding vóórtrapbekleding ná